Er zijn zoveel goede redenen voor een leuke fotoshoot: Als herinnering aan een moment in je leven, een persoonlijk cadeau, omdat de kinderen zo snel veranderen, of gewoon…. Omdat het heel erg leuk is!

Een portret, gezinsfoto, foto van de kinderen, familiefoto of zwangerschapsshoot. In mijn fotostudio in hartje Winsum, aan het fantastisch mooie Winsumerdiep gelegen, heb ik de ruimte om groepen tot maximaal 5 personen te fotograferen.

De variatie in opdrachten maakt het fotograferen in de studio zo leuk. Rustig aan of juist een beetje gek doen om kinderen een geweldige glimlach op hun gezicht te bezorgen, puzzelen om leuke opstellingen te maken met meerdere mensen, mensen uitdagen of juist op hun gemak stellen, met het licht spelen…. In de studio kun je alle kanten op! Waar ik vooral naar streef is dat het een mooie, ongedwongen serie foto’s wordt. Het hoeft niet strak of stijfjes. Soms is het zelfs mooi wanneer je niet recht in de camera kijkt. Kinderen probeer ik vooral spelenderwijs te fotograferen.

Tijdens de fotoshoot maak ik altijd een serie verschillende foto’s. Uit deze serie kiezen jullie dan later zelf welke foto(‘s) jullie het leukste vinden om na te bestellen. Mocht je vragen hebben of een afspraak willen maken dan kan dat via het contactformulier.

Wil je meer weten over mijn portretten in de studio of wil je zelf een leuk portret laten maken?

Neem contact op!

Wauw wat een mooie foto's!! Gewoon kippenvel hoe je die kinderen hebben laten stralen. Bedankt daarvoor.
Ze hebben nu een mooie herinnering aan hun vriendinnengroep van groep 8. Lise heeft zich echt een model gevoeld!