Het is er warm, droog en er is altijd voldoende licht. Fotograferen in de studio kan het hele jaar door! In mijn studio fotografeer ik tot hooguit 5 personen. Al neem ik meer dan drie mensen voor de dynamiek die je buiten krijgt veel liever mee de deur uit.

Een portret van jezelf, je kinderen, een profielfoto om jezelf (zakelijk) te presenteren of een gestylde shoot zijn allemaal mogelijk in de studio. Ik heb diverse achtergronden en de mogelijkheid voor zowel het gebruik van dag- als flitslicht. We kunnen op die manier de sfeer creëren die bij jou en dat wat je uit wilt stralen past. Een mooie foto voor jezelf, voor opa & oma of voor op je website.

Gestylde shoot

Bij een gestylde shoot (1 persoon) is er nóg meer aandacht voor de kleine details in de foto; ontwerp, kleding, pose, achtergrond en mijn grote favoriet…. het licht! Met licht valt zó veel sfeer te creëren. Wil je je haar & make- up ook door een professional laten doen? Ook dat is mogelijk. Het maakt een fotoshoot nog meer een bijzondere beleving met jou in het middelpunt. Laat je je mooiste foto op fine art papier printen dan heb je een waar kunstwerk als herinnering aan dit gevoel aan de wand!

Wil je meer weten over de trouwreportages of ben je zelf op zoek naar een fotograaf voor jouw grote dag?

Neem contact op

Bedankt voor je rust en geduld vanmiddag tijdens de shoot. Dat was precies wat ik nodig had. Ik heb erg genoten van de shoot en ben heel erg blij met het resultaat!