Het is er warm, droog en er is altijd voldoende licht. Fotograferen in de studio kan het hele jaar door! In mijn studio fotografeer ik tot hooguit 5 personen. Al neem ik meer dan drie mensen voor de dynamiek die je buiten krijgt al veel liever mee de deur uit.

Ik hou van klassiek, schilderachtig, zacht licht. Dit is waar ik vaak mee werk. Dat in combinatie met handgeschilderde achtergronden geeft zulke mooie resultaten. Naast werken in opdracht mag ik ook graag experimenteren met licht in de studio. Dit om te blijven leren, om mezelf te blijven uitdagen en om creativiteit te blijven vinden in mijn werk.

Een portret van jezelf, je kinderen, een zwangerschapsshoot, een profielfoto om jezelf (zakelijk) te presenteren of een gestylde shoot….. Het is allemaal mogelijk in de studio! Ik heb diverse achtergronden en de mogelijkheid voor zowel het gebruik van dag- als flitslicht. We kunnen op die manier de sfeer creëren die bij jou en dat wat je uit wilt stralen past. Een mooie foto voor jezelf, voor opa & oma of voor op je website.

Gestylde shoot

Bij een gestylde shoot (1 persoon) is er nóg meer aandacht voor de kleine details in de foto; ontwerp, kleding, pose, achtergrond en mijn grote favoriet…. het licht! Met licht valt zó veel sfeer te creëren. Perfect als cadeau aan jezelf, een boudoirshoot of zwangerschapsstoot. Wil je je haar & make- up ook door een professional laten doen? Ook dat is mogelijk. Het maakt een fotoshoot nog meer een bijzondere beleving met jou in het middelpunt. Laat je je mooiste foto op fine art papier printen dan heb je een waar kunstwerk als herinnering aan dit gevoel aan de wand!

Wil je meer weten over de trouwreportages of ben je zelf op zoek naar een fotograaf voor jouw grote dag?

Neem contact op

Bedankt voor je rust en geduld vanmiddag tijdens de shoot. Dat was precies wat ik nodig had. Ik heb erg genoten van de shoot en ben heel erg blij met het resultaat!