Judith & Kevin

Hoe leuk is het dat je na veel jaren als fotograaf van trouwreportages nog steeds verrast kan worden met de keus van trouwlocatie van een bruidspaar. De afgelopen jaren zie je steeds meer dat bruidsparen echt kiezen voor een locatie die bij hen past. Dat kan nog steeds een trouwlocatie van een gemeente zijn. Maar ook een eigen tuin, in de landerijen, in het favoriete café/ andere horecagelegenheid, op een eiland, of zoals in het geval van Judith en Kevin midden op het Wad! Maar oh, spannend is dit ook. Want we zijn volledig overgeleverd aan de elementen van de natuur! Tot op echt het allerlaatste moment zouden plannen gewijzigd kunnen worden door het weer en het daarmee samenhangend effect op het getij. Maar alles was hen heel gunstig gezind op deze dag. Eén van de warmste dagen van 2023 en wij mochten heerlijk het Wad op!

Het voelde als een soort schoolreisje toen het schip van de Waddenschipper de haven van Lauwersoog uitvoer. Op naar de Engelsmanplaat! Familie en vrienden in hun mooie kleding, maar állemaal met een setje reserveschoenen in de tas. Want helemaal droog overkomen ondanks dat het eb zou zijn op het moment dat we bij de Engelsmanplaat aankwamen, dat ging niet gebeuren. En zo maakte ik mijn allereerste trouwreportage op oude Allstars en in korte broek. 🙂

Een unieke locatie, dat was het zeker. Hoe bijzonder om daar te staan met deze hele groep met alleen maar water om je heen. Hier zeiden Judith & Kevin tijdens een mooie, lieve en heel persoonlijke plechtigheid ‘ja!’ tegen elkaar. Na de huwelijksvoltrekking was er nog even tijd op de plaat, maar vervolgens moesten we ook weer richting het schip want het water kwam alweer op. Op naar Lauwersoog waar de rest van de dag werd doorgebracht aan het water bij de Noorman. De hele dag konden we buiten zijn. Op alle vlakken: Wat een cadeautje deze dag!

 

We hebben veel aan de creativiteit van de fotograaf overgelaten en dat is fantastisch uitgepakt! Erg plezierig om Tina Lantink als fotograaf te hebben.