Meerke

Voor haar 18e verjaardag had Meerke een fotoshoot gekregen. Mooie portretfoto’s van haar zelf was iets wat ze al heel erg lang wilde. De cadeaubon had ze gehad en toen liep het allemaal wat anders, kwam Corona tussendoor en kwa, de fotoshoot er eerst nog niet van. Maar nu was het dan zover. En ze had er heel veel zin in! Hoe leuk om zo’n enthousiast model in de studio te hebben met een tas vol met kleren. Vooraf had ze een moodboard gedeeld met mij waardoor ik wist wat voor sfeer ze in de foto’s wilde hebben. Dat werkte echt zo prettig. Samen hebben we de kleding geselecteerd voor de fotoshoot en toen zijn we aan de slag gegaan. Muziek aan, verschillende kleding, verschillende lichtopstellingen, verschillende achtergronden en natuurlijk de ventilator nog even vol aan voor mooi waaiend haar. 🙂 Het was een enorm leuke shoot. Meerke heeft genoten van haar verlate verjaardagscadeau en bonus, ze heeft er ook nog een hele mooie herinnering aan in de vorm van de foto’s.

Als bruidspaar waren we onder de indruk van alle aandacht die door Tina in de voorbereiding, het weekend zelf, en ook na de bruiloft in het creeeren van de reportage gestoken werd.

De uitkomst is een prachtig boek wat we enkel kunnen beschrijven als een kunstwerk. We hadden enkel met Tina een aantal zaken besproken die we graag wilden zien - voor ons waren dat veel fotos van (hopelijk lachende) gasten, weinig stijf geposeer, en vooral een indruk van het weekend, en verder hadden we weinig wensen. Wat we niet hadden verwacht was wat Tina met deze vrijbrief zou doen.

Wanneer we de reportage nu doorkijken hebben we echt het gevoel dat we dat het weekend opnieuw en opnieuw mogen beleven. Het leest haast als een verhaal, waarin we het weekend mogen zien door de ogen van Tina. Elke keer zien we weer een klein detail, of iemand in de achtergrond wat je voorheen nog niet opgevallen was.