Om te kunnen genieten moet je vooral dicht bij jezelf blijven”

Na vaak een lange periode van voorbereiding is het toch heerlijk wanneer je alleen maar kunt genieten tijdens jullie trouwdag? Genieten van elkaar, van familie en vrienden, de sfeer en alles wat er op deze dag gebeurt. Als fotograaf tijdens jullie huwelijk laat ik de dingen graag gebeuren. Regisseren doe ik alleen daar waar nodig. Ik ga op in de omgeving, het gezelschap of het feestgedruis en leg op een natuurlijke wijze jullie trouwdag vast. Die lach of traan, de liefde, de sfeer en de details. Jullie zullen het allemaal terugvinden in jullie trouwreportage.

Mijn site is een goede plek om een eerste impressie te krijgen van mijn werk. Wanneer mijn foto’s jullie aanspreken dan lijkt het me leuk om een keer kennis te maken. Jullie hebben dan de mogelijkheid om verschillende trouwalbums te bekijken, al jullie vragen en wensen ten aanzien van jullie trouwreportage kenbaar te maken én we weten meteen of er een klik is. Dit laatste wordt vaak onderschat, maar is erg belangrijk om je op je gemak te voelen tijdens je trouwdag.

Er is heel erg veel mogelijk op het gebied van trouwreportages. Van het vastleggen van de dag tot het verwerken van de foto’s tot een mooi, persoonlijk trouwalbum. Zijn jullie nieuwsgierig naar wat er voor jullie mogelijk is? Neem dan vooral contact op via het contactformulier.

Wil je meer weten over de trouwreportages of ben je zelf op zoek naar een fotograaf voor jouw grote dag?

Neem contact op

Bedankt Tina. We vonden het heel fijn om jou erbij te hebben als fotograaf. Je straalt een rust uit waardoor wij ons erg op ons gemak hebben gevoeld tijdens de fotoshoot. De rest van de dag hebben we je amper vernomen. Je hebt zoveel mooie momenten vastgelegd die wij niet niet eens allemaal meegekregen hebben tijdens de dag. Dankjewel!