Creatief, geduldig, in voor een uitdaging, positief én ‘mensen mens’. Dat is de manier waarop ik in het leven sta.

Geboren en getogen op het Groninger land. In het mooie, idyllische dorp Winsum om precies te zijn. Na het afronden van de Fotovakschool en jarenlang werken in de fotografiebranche heb ik in 2007de stap gezet om voor mezelf te beginnen als zelfstandig fotograaf. Mijn studio bevindt zich in hartje Winsum aan het fraaie water van het Winsumerdiep. De mooie, weidse omgeving van het Hogeland, de stad Groningen en het schitterende Lauwersmeergebied vormen veelal mijn werkplekken.

Alle soorten fotografie opdrachten die ik in de loop der jaren aangeboden heb gekregen heb ik aangenomen. Dit is voor mij een hele mooie leerschool geweest. Ook omdat ik op die manier steeds duidelijker voor ogen kreeg waar mijn hart echt ligt. In mijn geval ligt dat bij het maken van portretten en reportages. De wisselwerking tussen mij en diegene(n) voor de camera die zichzelf, hun verhaal, hun moment, hun dierbaren of juist hun passie door mij willen laten fotograferen is wat ik het allermooiste vind aan mijn vak als fotograaf. Dit wordt aan mij toevertrouwd en samen maken we er wat bijzonders, onvergetelijks en heel dierbaars van; een herinnering.

Naast mijn werk zijn dit de dingen waar ik van hou:

  • Mijn man, kinderen, familie en vrienden
  • Een mooi gesprek met een lekker glas wijn
  • Hardlopen en yoga
  • Het vakantiegevoel
  • Lange zomeravonden en strenge winters

En droom ik nog van:

  • Het altijd kunnen blijven genieten van de kleine dingen
  • Het Noorderlicht te mogen zien
  • Door te blijven groeien als mens en als fotograaf

Dit ben ik. Het lijkt me leuk om jou ook te ontmoeten. Mocht je vragen hebben, informatie behoeven of een afspraak willen maken voor een fotoshoot of fotoreportage, dan mag je je gegevens wel achter laten op het contactformulier.

Graag tot ziens!

Toen ik bezig was met een nieuwe site voor mijn schoonheidssalon dacht ik al snel aan Tina omdat zij eerder foto's voor mij had gemaakt. Door haar foto's ziet de site er heel professioneel uit en krijg je een goede sfeer impressie. Ik vind zelf dat een goede site direct opvalt door de goede kwaliteit van de foto's. Met dank aan Tina