“Creatief, geduldig, in voor een uitdaging, positief én ‘mensen mens’. Dat is de manier waarop ik in het leven sta.”

Geboren en getogen op het Groninger land. In het mooie dorp Winsum om precies te zijn. Na het afronden van de Fotovakschool en jarenlang werken in de fotografiebranche heb ik in 2007de stap gezet om voor mezelf te beginnen als zelfstandig fotograaf. Mijn studio bevindt zich in hartje Winsum aan het fraaie water van het Winsumerdiep. De mooie, weidse omgeving van het Hogeland, de stad Groningen en het schitterende Lauwersmeergebied vormen veelal mijn werkplekken. Ik ben fan van ons dorp en deze omgeving! 🙂 Er is namelijk zoveel moois te zien het hele jaar door. Dit zul je ook terugzien in mijn locatiewerk.

Alle soorten fotografie opdrachten die ik in de loop der jaren aangeboden heb gekregen heb ik aangenomen. Dit is voor mij een hele mooie leerschool geweest. Ook omdat ik op die manier steeds duidelijker voor ogen kreeg waar mijn hart echt ligt. In mijn geval ligt dat bij het maken van portretten en reportages. De wisselwerking tussen mij en diegene(n) voor de camera die zichzelf, hun verhaal, hun moment, hun dierbaren of juist hun passie door mij willen laten fotograferen is wat ik het allermooiste vind aan mijn vak als fotograaf. Dit wordt aan mij toevertrouwd en samen maken we er wat bijzonders, onvergetelijks en heel dierbaars van; een herinnering!

Mijn inspiratie schrijf ik op in een notitieboekje. Wanneer er tijd voor is blader ik deze door en zo kom ik weer op nieuwe ideeën uit. Creatieve ideeën. Ik schrijf er wat bij, plak een voorbeeld ernaast, voeg er kleur aan toe en zo wordt het steeds completer. En dan ga ik dit vervolgens omzetten in een beeld. Tevens volg ik met regelmaat een workshop. En elke keer weer blijkt dat je nooit uitgeleerd bent. Zó motiverend!

Naast het werk wat veelal hollen of stilstaan is hou ik er erg van om mijn tijd door te brengen met mijn man, onze twee kinderen, familie en vrienden. Een gezellige dag, een fijne vakantie of goed gesprek onder het genot van een lekker glas wijn is iets waar ik van geniet. Het liefst tijdens lange zomeravonden buiten. Om vervolgens na de hapjes die bij dat wijntje geserveerd worden de volgende dag weer te gaan hardlopen om toch een beetje fit te blijven, of juist mijn hoofd leeg te krijgen. In dat laatste geval het liefst hard tegen de wind in rennen! Ook probeer ik daarnaast met zowel bootcamp als voetbal sport en gezelligheid te combineren.

Doelen en dromen heb ik ook nog. Genoeg denk ik. Maar wie niet? Grote en kleine doelen en dromen. Elk jaar maken we thuis een lijstje met wensen/ doelen voor dat jaar. Ze hangen met magneetjes op de koelkast. Soms kunnen we wat wegstrepen. En is iets niet haalbaar gebleken dan schuift dat door naar het volgende jaar. Maar het is leuk om te zien dat er best wat weg te strepen valt als je er haalbare doelen/ wensen tussen zet.

Dit ben ik. Het lijkt me leuk om jou ook te ontmoeten. Mocht je vragen hebben, informatie of een afspraak willen maken voor een fotoshoot of fotoreportage, dan mag je je gegevens wel achter laten op het contactformulier.

Graag tot ziens!

Ruim voor de grote dag hebben we een paar keer met Tina gesproken over onze wensen en de mogelijkheden.
In ons geval was onze mooiste dag met veel kinderen, wat voor spontane, veelal niet geregisseerde foto's heeft gezorgd.
Een vriendin van mij zei: Tina is er wel, maar ze is eigenlijk onzichtbaar deze dag.
Tina weet de juiste momenten vast te leggen, momenten waarin je jezelf (en alle gasten) terug ziet met alle emoties die aan deze dag zijn verbonden. Prachtige momenten die we nooit zullen vergeten dankzij het scherpe oog van tante Tina (zoals onze tweejarige dochter haar een half jaar na de huwelijksdag nog steeds noemt). Binnen 24 uur na de dag hadden we al een paar prachtige foto's van haar ontvangen. En al snel was ook het boek klaar. Een boek dat we 'leeg' hebben uitgezocht, maar dat nu is gevuld met een prachtige serie foto's. Iedereen die het boek bekijkt is ook vol lof over Tina haar kwaliteiten. Een echte aanrader deze vakvrouw!!