“Creatief, geduldig, in voor een uitdaging, positief én ‘mensen mens’. Dat is de manier waarop ik in het leven sta.”

Geboren en getogen op het Groninger land. Na het afronden van de Fotovakschool en jarenlang werken in de fotografiebranche heb ik in 2007de stap gezet om voor mezelf te beginnen als zelfstandig fotograaf. Mijn studio bevindt zich in hartje Winsum aan het fraaie water van het Winsumerdiep.

Alle soorten fotografie opdrachten die ik in mijn beginjaren aangeboden heb gekregen heb ik aangenomen. Dit is voor mij een hele goede leerschool geweest. Ook omdat ik op die manier steeds duidelijker voor ogen kreeg waar mijn hart echt ligt. In mijn geval bij het maken van portretten en reportages. De wisselwerking tussen mij en diegene(n) voor de camera die zichzelf, hun verhaal, hun moment, hun dierbaren of juist hun passie door mij willen laten fotograferen is wat ik het allermooiste vind aan mijn vak als fotograaf. Dit wordt aan mij toevertrouwd en samen maken we er wat bijzonders en heel dierbaars van; een herinnering!

Naast het werk wat veelal hollen of stilstaan is hou ik er erg van om mijn tijd door te brengen met mijn man, onze twee kinderen, familie en vrienden. Ik ben een ochtendmens die houdt van lange zomeravonden. Van wandelingen door de mooie landerijen, gezelligheid, funniest home video’s kijken met de kinderen, buiten zijn, positiviteit, de warmte van de zon op m’n gezicht, er op uit gaan, hardlopen, uit eten gaan, nieuwe dingen leren, boekje lezen, bootcampen, en er zijn nog zo veel meer dingen om van te genieten!

Dit ben ik. Het lijkt me leuk om jou ook te ontmoeten. Mocht je vragen hebben, informatie zoeken of een afspraak willen maken voor een fotoshoot of -reportage, dan mag je je gegevens wel achter laten op het contactformulier.

Graag tot ziens!

    

Toen ik bezig was met een nieuwe site voor mijn schoonheidssalon dacht ik al snel aan Tina omdat zij eerder foto's voor mij had gemaakt. Door haar foto's ziet de site er heel professioneel uit en krijg je een goede sfeer impressie. Ik vind zelf dat een goede site direct opvalt door de goede kwaliteit van de foto's. Met dank aan Tina