“Creatief, geduldig, in voor een uitdaging, positief én ‘mensen mens’. Dat is de manier waarop ik in het leven sta.”

Geboren en getogen op het Groninger land. Na het afronden van de Fotovakschool en jarenlang werken in de fotografiebranche heb ik in 2007de stap gezet om voor mezelf te beginnen als zelfstandig fotograaf. Mijn studio bevindt zich in hartje Winsum aan het fraaie water van het Winsumerdiep.

Alle soorten fotografie opdrachten die ik in mijn beginjaren aangeboden heb gekregen heb ik aangenomen. Dit is voor mij een hele goede leerschool geweest. Ook omdat ik op die manier steeds duidelijker voor ogen kreeg waar mijn hart echt ligt. In mijn geval bij het maken van portretten en reportages. De wisselwerking tussen mij en diegene(n) voor de camera die zichzelf, hun verhaal, hun moment, hun dierbaren of juist hun passie door mij willen laten fotograferen is wat ik het allermooiste vind aan mijn vak als fotograaf. Dit wordt aan mij toevertrouwd en samen maken we er wat bijzonders en heel dierbaars van; een herinnering!

Naast het werk wat veelal hollen of stilstaan is hou ik er erg van om mijn tijd door te brengen met mijn man, onze twee kinderen, familie en vrienden. Ik ben een ochtendmens die houdt van lange zomeravonden. Van wandelingen door de mooie landerijen, gezelligheid, funniest home video’s kijken met de kinderen, buiten zijn, positiviteit, de warmte van de zon op m’n gezicht, er op uit gaan, hardlopen, uit eten gaan, nieuwe dingen leren, boekje lezen, bootcampen, en er zijn nog zo veel meer dingen om van te genieten!

Dit ben ik. Het lijkt me leuk om jou ook te ontmoeten. Mocht je vragen hebben, informatie zoeken of een afspraak willen maken voor een fotoshoot of -reportage, dan mag je je gegevens wel achter laten op het contactformulier.

Graag tot ziens!

    

Wij hadden voor onze trouwreportage gekozen voor Tina Lantink Omdat wij veel goede berichten hadden gehoord, en hadden er een goed gevoel bij! We hadden zelfs een proef weddingshoot er bij, toen werd ons al duidelijk dat Tina Lantink professioneel te werk gaat! en een heel goed oog heeft op detail voor mooie plekken en houdingen voor op de de fotos van onze trouwerij zijn boven verwachting! bij Tina Lantink krijg je waar voor je geld