Loveshoot Melvin & Charlotte

Melvin & de moeder van Charlotte zijn collega’s. Kennelijk kunnen ze het goed met elkaar vinden want ruim een half jaar geleden gaf ze bij Melvin aan dat haar dochter Charlotte misschien wel een leuke meid voor hem zou zijn. En zo werd er een date georganiseerd. Charlottes moeder heeft er oog voor, want nu zijn ze al een half jaar als stel erg gelukkig met elkaar. Tijd voor een fotoshoot want behalve een hoop selfies waren er nog geen mooie foto’s van Melvin & Charlotte samen. En zo zijn we op een prachtige zonnige zaterdag in mei op pad gegaan. Eerst om de hoek van het huis van Melvin in Wehe den Hoorn tussen de prachtig bloeiende Fluitekruid en vervolgens zijn we doorgereden naar Lauwersoog waar we in het bos en tot slot aan en in het water nog foto’s gemaakt hebben. ¬†Een mooie middag; Leuke gesprekken gehad, met lieve mensen op pad geweest en een mooie serie foto’s van en voor Charlotte & Melvin kunnen maken..

Als bruidspaar waren we onder de indruk van alle aandacht die door Tina in de voorbereiding, het weekend zelf, en ook na de bruiloft in het creeeren van de reportage gestoken werd.

De uitkomst is een prachtig boek wat we enkel kunnen beschrijven als een kunstwerk. We hadden enkel met Tina een aantal zaken besproken die we graag wilden zien - voor ons waren dat veel fotos van (hopelijk lachende) gasten, weinig stijf geposeer, en vooral een indruk van het weekend, en verder hadden we weinig wensen. Wat we niet hadden verwacht was wat Tina met deze vrijbrief zou doen.

Wanneer we de reportage nu doorkijken hebben we echt het gevoel dat we dat het weekend opnieuw en opnieuw mogen beleven. Het leest haast als een verhaal, waarin we het weekend mogen zien door de ogen van Tina. Elke keer zien we weer een klein detail, of iemand in de achtergrond wat je voorheen nog niet opgevallen was.