Riets Lingerie

Hoewel ik niet heel veel bedrijfsfotografie doe heb ik de afgelopen periode toch wel een aantal bedrijven mogen fotograferen. Kleinere bedrijven met echt gepassioneerde mensen. Dat vind ik wel heel erg leuk om te doen. Producten, portretten en fotograferen tijdens werkzaamheden is dan meestal de opdracht. Een goed beeld van de personen achter het bedrijf en de werkzaamheden die zij verrichten.

En zo kreeg ik ook een belletje van Fleur Talens. Samen met haar moeder Rieteke de gezichten achter Riets Lingerie in Groningen. Zij wilden graag foto’s van alle medewerkers, een teamfoto en een aantal actiefoto’s die gebruikt konden worden voor de socials. En zo stond ik in de loop van de maandagochtend (“Niet te vroeg want dan hebben we allemaal nog ‘kreukels’!”) als een kind in de snoepwinkel bij Riets Lingerie. Het is geen groot team, maar er is reuring alom met 5 gezellige dames. Van iedereen zijn portretten en actiefoto’s gemaakt. En daarna hebben ze zelf uit kunnen kiezen welke foto’s het beste weergeven wat ze willen laten zien. Ook dat valt niet mee met 5 dames heb ik begrepen. 🙂

Het was een enorm leuke opdracht om te mogen doen. Heerlijke kleurrijke foto’s dankzij de prachtige lingerie die in de winkel hangt. Aan de reacties te zien op de socials vinden volgers het ook erg leuk om iedereen achter dit mooie bedrijf een keer te zien.

Alles was tot in puntjes goed geregeld en ze is op de dag zelf nog heel flexibel.
Ze voelde alles goed aan en met de kinderen kon ze lezen en schrijven.
We vonden het wachten tot het eindresultaat heel spannend maar het was het wachten waard.
Een echte aanrader voor iedereen.