Gert, Jonien, Davy & Elyn

Op een andere, ook heel bijzondere, dag heb ik Gert & Jonien en de kinderen voor het eerst ontmoet. Ook toen heb ik foto’s van hen gemaakt. Hoe leuk was het dan ook dat ze naar aanleiding van die dag en het resultaat van de foto’s later dit jaar contact met me opnamen met de vraag of ik ook hun trouwreportage wilde maken. En zo was ik eind september weer op weg naar het mooie Drenthe! Een kleine trouwerij met familie en hele goede vrienden. Met zo’n klein en select gezelschap voel je de emotie en verbondenheid onderling nog meer vind ik altijd. Iedereen kent elkaar heel goed dus wellicht is dat ook verklaarbaar. Maar het is zo mooi om dat te mogen vastleggen, om daar bij te mogen zijn en zo even een beetje deel van uit te maken.

Nadat de mannen de dames opgehaald hadden begonnen we met veel lol aan de fotoshoot op de hei nabij Uffelte. Een mooie afwisseling van bos, zand, water en de heide. Een ideale plek ook voor de kinderen om rond te rennen en boompje te klimmen.  Vervolgens was de huwelijksvoltrekking in een prachtige setting in de tuin van De Huiskamer. Wauw, wat een sfeer hebben ze daar neergezet! Zittend op kleedjes op strobalen zagen allemaal lieve familieleden en vrienden van Gert & Jonien hoe zij tijdens een mooie en soms emotionele toespraak “Ja” tegen elkaar zeiden. Davy & Elyn mochten de ringen aangeven en ook de kinderakte tekenen. Wat een belangrijke rollen voor deze twee!

Na de huwelijksvoltrekking was het tijd voor een toost, taart en gezelligheid in de tuin. Het was mooi, dankbaar dat ik daarbij mocht zijn.  En zo reed ik weer terug naar Groningen. De radio wat harder, raam een beetje open en een glimlach op mijn gezicht. Het was een prachtige dag!

Beste Tina,
Ik zal je ten alle tijde aanbevelen als fotograaf.
Je bent zeer flexibel en denkt mee in de vraag van je klant.
Daarnaast is je werk van zeer goede kwaliteit.
Ik kan je sterk aanbevelen voor bedrijfspresentaties.