Gerben & Ytje

Wat een vrolijk stel! Het lijkt wel of Gerben & Ytje de hele dag door lol hebben met elkaar. Dat en de verliefde blikken die over en weer gingen. Zowel eerder dit jaar tijdens de loveshoot als op hun trouwdag afgelopen september. Lang hadden ze uitgekeken naar deze dag, en hoe dichterbij hij kwam hoe slechter de weersvoorspellingen werden. En helaas zaten de voorspellers er dit keer niet naast zoals ook wel eens het geval wil zijn. Het waaide hard, de regen kletterde tegen de ramen en het was alleen maar grijs. Tót Gerben aanbelde en Ytje en hij elkaar voor de eerste keer zagen. Daar was die lach weer, en die mooie blik en die knuffels.

Vervolgens zijn we toch op locatie foto’s gaan maken. Wonder boven wonder hebben we alle foto’s buiten kunnen maken op de boerderij, achter de dijk bij de koeien en in de tuin van zaal Balk. Zelfs de zon kwam er nog even bij. Dat de zon ook echt eventjes geschenen heeft zagen ze eigenlijk pas toen ze laatst het album bij mij kwamen bekijken. Een goed teken, want daaruit blijkt dat als je het zó leuk met elkaar hebt het niet uitmaakt of het regent, stormt of dat de zon schijnt. Je hebt alleen maar oog voor elkaar.

Ze hadden mij ook vrijwel niet opgemerkt die dag zeiden ze. 😉

 

Ruim voor de grote dag hebben we een paar keer met Tina gesproken over onze wensen en de mogelijkheden.
In ons geval was onze mooiste dag met veel kinderen, wat voor spontane, veelal niet geregisseerde foto's heeft gezorgd.
Een vriendin van mij zei: Tina is er wel, maar ze is eigenlijk onzichtbaar deze dag.
Tina weet de juiste momenten vast te leggen, momenten waarin je jezelf (en alle gasten) terug ziet met alle emoties die aan deze dag zijn verbonden. Prachtige momenten die we nooit zullen vergeten dankzij het scherpe oog van tante Tina (zoals onze tweejarige dochter haar een half jaar na de huwelijksdag nog steeds noemt). Binnen 24 uur na de dag hadden we al een paar prachtige foto's van haar ontvangen. En al snel was ook het boek klaar. Een boek dat we 'leeg' hebben uitgezocht, maar dat nu is gevuld met een prachtige serie foto's. Iedereen die het boek bekijkt is ook vol lof over Tina haar kwaliteiten. Een echte aanrader deze vakvrouw!!