Gerben & Ytje

Wat een vrolijk stel! Het lijkt wel of Gerben & Ytje de hele dag door lol hebben met elkaar. Dat en de verliefde blikken die over en weer gingen. Zowel eerder dit jaar tijdens de loveshoot als op hun trouwdag afgelopen september. Lang hadden ze uitgekeken naar deze dag, en hoe dichterbij hij kwam hoe slechter de weersvoorspellingen werden. En helaas zaten de voorspellers er dit keer niet naast zoals ook wel eens het geval wil zijn. Het waaide hard, de regen kletterde tegen de ramen en het was alleen maar grijs. Tót Gerben aanbelde en Ytje en hij elkaar voor de eerste keer zagen. Daar was die lach weer, en die mooie blik en die knuffels.

Vervolgens zijn we toch op locatie foto’s gaan maken. Wonder boven wonder hebben we alle foto’s buiten kunnen maken op de boerderij, achter de dijk bij de koeien en in de tuin van zaal Balk. Zelfs de zon kwam er nog even bij. Dat de zon ook echt eventjes geschenen heeft zagen ze eigenlijk pas toen ze laatst het album bij mij kwamen bekijken. Een goed teken, want daaruit blijkt dat als je het zó leuk met elkaar hebt het niet uitmaakt of het regent, stormt of dat de zon schijnt. Je hebt alleen maar oog voor elkaar.

Ze hadden mij ook vrijwel niet opgemerkt die dag zeiden ze. 😉

 

We hebben veel aan de creativiteit van de fotograaf overgelaten en dat is fantastisch uitgepakt! Erg plezierig om Tina Lantink als fotograaf te hebben.