Geert & Inge

Een aantal jaren geleden leerde ik Inge kennen tijdens de trouwdag van haar zus waar ik toen de trouwreportage mocht verzorgen. In de jaren daarna trof ik haar nog weer voor familiefoto’s en een ander huwelijk. En inmiddels had ze Geert leren kennen. Toen ik twee jaar geleden op een bruidsbeurs stond kwamen ze samen langs. Ze hadden trouwplannen en waren zich aan het oriënteren op alle mogelijkheden voor deze dag. “Maar de fotograaf, daar zijn we al wel uit hoor, dat word jij!” Het is toch een prachtig compliment wanneer mensen zo bewust voor jou kiezen als fotograaf.

Inmiddels twee jaar na de trouwbeurs was het dan eindelijk echt zover. De trouwdag van Geert en Inge. En ik mocht er inderdaad bij zijn. Al vanaf de voorbereidingen bij Inge thuis tot en met de kerkdienst in het mooie kerkje van Onderdendam. In een overwegend koud voorjaar was hun dag een prachtig haast zomerse dag. Met de oldtimer op weg naar het stadspark in Groningen voor de reportage. Alles bloeide, was frisgroen en het zonnetje scheen volop. Heerlijk wanneer je je op zo’n dag geen zorgen hoeft te maken over wat het weer gaat doen. Het was een prachtige dag met twee hele lieve mensen die zichtbaar veel voorbereiding hebben gestoken in hun dag en daar van het begin tot het eind van hebben kunnen genieten op deze dag!

Toen ik bezig was met een nieuwe site voor mijn schoonheidssalon dacht ik al snel aan Tina omdat zij eerder foto's voor mij had gemaakt. Door haar foto's ziet de site er heel professioneel uit en krijg je een goede sfeer impressie. Ik vind zelf dat een goede site direct opvalt door de goede kwaliteit van de foto's. Met dank aan Tina