Zwangerschapsshoot op locatie

Met regelmaat mag ik zwangerschaps fotoshoots maken in de studio. Maar op locatie maak ik ze eigenlijk nooit, terwijl ik veel ideeën hiervoor had en er zoveel mogelijkheden en mooie plekjes zijn om dit te doen. Vandaar dat ik medio september een oproep geplaatst had op Facebook. Ik zocht een zwangere dame die eind oktober rond de 34 à 36 weken zwanger was en die voor mij zou willen poseren op locatie. En dat heb ik geweten! Binnen no time stroomde mijn mailbox vol en stonden er onder mijn oproep op Facebook allemaal aanmeldingen en getagde zwangere dames. De eerste die reageerde was Frederique en dus heb ik contact met haar opgenomen, doorgesproken wat mijn ideeën waren en voorbeelden laten zien van de stijl die ik ongeveer zou willen bereiken. Frederique zag het wel zitten en zo kwam het dat wij vorige maand om 9:00 uur al op de heide en in de bossen liepen bij het natuurgebied Appelbergen.

Het was nog wat heiig, de dauw hing nog aan de bladeren, de zon probeerde door te breken en de kleuren van de bomen begonnen al te verkleuren naar prachtige herfstkleuren. Wat een mooie plek! We hebben een rondgelopen en op diverse mooie plekjes foto’s gemaakt. Helemaal enthousiast kwam ik weer thuis met een kaart vol foto’s. Na het uitzoeken en bewerken van het fotomateriaal is dit wat het geworden is. Ik ben er heel blij mee, vind de sfeer en de kleuren mooi. En ik ben heel enthousiast om dit soort shoots vaker op locatie te gaan doen. Misschien in het voorjaar maar weer een oproepje plaatsen….

101506-11 101506-24 101506-44 101506-48 101506-70 bew 101506-92

Beste Tina,
Ik zal je ten alle tijde aanbevelen als fotograaf.
Je bent zeer flexibel en denkt mee in de vraag van je klant.
Daarnaast is je werk van zeer goede kwaliteit.
Ik kan je sterk aanbevelen voor bedrijfspresentaties.