Zwangerschapsshoot met styling

Liesbeth is zwanger van haar derde kindje. Deze zwangerschap wilde ze graag vast laten leggen. Bij de eerdere zwangerschappen had ze het niet gedaan, en achteraf toch weer zoiets: Toch zonde! Dus nu had ze bij mij een zwangerschapsshoot gepland. Deze heb ik vaker, maar het bijzondere aan deze shoot is dat Liesbeth vooraf haar haar en make- up door visagiste en haarstyliste Gerda Lenting heeft laten doen.

Wauw, wat een goed idee en wat een prachtig resultaat! Je kunt het zó goed zien dat er extra aandacht aan het uiterlijk is besteed, en wat heerlijk lijkt me dat als je met je laatste loodjes van je zwangerschap bezig bent. Nog even je laten verwennen, optutten, veel lol hebben tijdens de shoot en je prachtige buik ook nog vast laten leggen als herinnering aan een heel bijzondere periode! Lijkt het jou ook wat om je zwangerschap zo vast te laten leggen? Gerda & ik informeren je graag over de mogelijkheden!

 

011504-49 011504-81 011504-125 011504-153

Ruim voor de grote dag hebben we een paar keer met Tina gesproken over onze wensen en de mogelijkheden.
In ons geval was onze mooiste dag met veel kinderen, wat voor spontane, veelal niet geregisseerde foto's heeft gezorgd.
Een vriendin van mij zei: Tina is er wel, maar ze is eigenlijk onzichtbaar deze dag.
Tina weet de juiste momenten vast te leggen, momenten waarin je jezelf (en alle gasten) terug ziet met alle emoties die aan deze dag zijn verbonden. Prachtige momenten die we nooit zullen vergeten dankzij het scherpe oog van tante Tina (zoals onze tweejarige dochter haar een half jaar na de huwelijksdag nog steeds noemt). Binnen 24 uur na de dag hadden we al een paar prachtige foto's van haar ontvangen. En al snel was ook het boek klaar. Een boek dat we 'leeg' hebben uitgezocht, maar dat nu is gevuld met een prachtige serie foto's. Iedereen die het boek bekijkt is ook vol lof over Tina haar kwaliteiten. Een echte aanrader deze vakvrouw!!