Zwangerschapsshoot met styling

Liesbeth is zwanger van haar derde kindje. Deze zwangerschap wilde ze graag vast laten leggen. Bij de eerdere zwangerschappen had ze het niet gedaan, en achteraf toch weer zoiets: Toch zonde! Dus nu had ze bij mij een zwangerschapsshoot gepland. Deze heb ik vaker, maar het bijzondere aan deze shoot is dat Liesbeth vooraf haar haar en make- up door visagiste en haarstyliste Gerda Lenting heeft laten doen.

Wauw, wat een goed idee en wat een prachtig resultaat! Je kunt het zó goed zien dat er extra aandacht aan het uiterlijk is besteed, en wat heerlijk lijkt me dat als je met je laatste loodjes van je zwangerschap bezig bent. Nog even je laten verwennen, optutten, veel lol hebben tijdens de shoot en je prachtige buik ook nog vast laten leggen als herinnering aan een heel bijzondere periode! Lijkt het jou ook wat om je zwangerschap zo vast te laten leggen? Gerda & ik informeren je graag over de mogelijkheden!

 

011504-49 011504-81 011504-125 011504-153

Tina is een zeer professionele fotografe die heel creatief en origineel weet om te gaan met de beschikbare factoren voor een prachtige trouwreportage. Tina bereidt de dag tot in de puntjes voor door onder andere mee te gaan naar de locatie. Ook komt Tina haar afspraken perfect na. Tot slot is de service die Tina biedt wat je verwacht van een professioneel bedrijf. Kortom, een echte aanrader om je trouwreportage door Tina Lantink te laten maken!