Zwangerschapsshoot met styling

Liesbeth is zwanger van haar derde kindje. Deze zwangerschap wilde ze graag vast laten leggen. Bij de eerdere zwangerschappen had ze het niet gedaan, en achteraf toch weer zoiets: Toch zonde! Dus nu had ze bij mij een zwangerschapsshoot gepland. Deze heb ik vaker, maar het bijzondere aan deze shoot is dat Liesbeth vooraf haar haar en make- up door visagiste en haarstyliste Gerda Lenting heeft laten doen.

Wauw, wat een goed idee en wat een prachtig resultaat! Je kunt het zó goed zien dat er extra aandacht aan het uiterlijk is besteed, en wat heerlijk lijkt me dat als je met je laatste loodjes van je zwangerschap bezig bent. Nog even je laten verwennen, optutten, veel lol hebben tijdens de shoot en je prachtige buik ook nog vast laten leggen als herinnering aan een heel bijzondere periode! Lijkt het jou ook wat om je zwangerschap zo vast te laten leggen? Gerda & ik informeren je graag over de mogelijkheden!

 

011504-49 011504-81 011504-125 011504-153

Toen ik bezig was met een nieuwe site voor mijn schoonheidssalon dacht ik al snel aan Tina omdat zij eerder foto's voor mij had gemaakt. Door haar foto's ziet de site er heel professioneel uit en krijg je een goede sfeer impressie. Ik vind zelf dat een goede site direct opvalt door de goede kwaliteit van de foto's. Met dank aan Tina