Zwangerschapsshoot met lekkers!

Deze week viel er een geboortekaartje bij mij in de bus. Zo leuk dat Marcel en Annemarie er aan gedacht hebben om mij een kaartje te sturen! Een geboortekaartje met foto’s erop die ik voor ze heb mogen maken. Meike & Koen, toen de grote broer en zus in spé, spelen de hoofdrol op het kaartje. Een hele leuke manier om de andere kinderen er ook bij te betrekken. Leuk voor hen was het ook zeker! Annemarie had van alles meegenomen; ballonnen, twee kleuren muisjes, knuffels én knalblauwe energiedrank. En we hebben ook alles gebruikt tijdens de shoot. Tot groot plezier van de kinderen. Na eerst alles gebruikt te hebben aan niet eet-/ drinkbare accessoires zijn we overgegaan op de energiedrank. Een proost met echte champagneglazen met een onnatuurlijk gekleurd blauw drankje. “Mogen we het ook opdrinken?” “Als het van jullie ouders mag, mag het van mij ook.” En ja, dat mocht. En toen de beschuit met muisjes er achteraan. Eerst op beschuit, lekker eten, daarna wat in de handen en tot slot lekker rondstrooien met de muisjes. Tegen deze tijd begonnen we ook het effect te zien van de energiedrank! Geweldig, twee hyper de pieper kinderen in een studio bezaaid met muisjes. Ik vermoed dat Marcel en Annemarie nog wel even plezier gehad hebben van het drankje.

En nu heeft de geboorte van Twan het gezin compleet gemaakt. Heel veel geluk en gezondheid voor jullie prachtige gezin gewenst Marcel en Annemarie!

Ruim voor de grote dag hebben we een paar keer met Tina gesproken over onze wensen en de mogelijkheden.
In ons geval was onze mooiste dag met veel kinderen, wat voor spontane, veelal niet geregisseerde foto's heeft gezorgd.
Een vriendin van mij zei: Tina is er wel, maar ze is eigenlijk onzichtbaar deze dag.
Tina weet de juiste momenten vast te leggen, momenten waarin je jezelf (en alle gasten) terug ziet met alle emoties die aan deze dag zijn verbonden. Prachtige momenten die we nooit zullen vergeten dankzij het scherpe oog van tante Tina (zoals onze tweejarige dochter haar een half jaar na de huwelijksdag nog steeds noemt). Binnen 24 uur na de dag hadden we al een paar prachtige foto's van haar ontvangen. En al snel was ook het boek klaar. Een boek dat we 'leeg' hebben uitgezocht, maar dat nu is gevuld met een prachtige serie foto's. Iedereen die het boek bekijkt is ook vol lof over Tina haar kwaliteiten. Een echte aanrader deze vakvrouw!!