Zwangerschapsshoot met lekkers!

Deze week viel er een geboortekaartje bij mij in de bus. Zo leuk dat Marcel en Annemarie er aan gedacht hebben om mij een kaartje te sturen! Een geboortekaartje met foto’s erop die ik voor ze heb mogen maken. Meike & Koen, toen de grote broer en zus in spé, spelen de hoofdrol op het kaartje. Een hele leuke manier om de andere kinderen er ook bij te betrekken. Leuk voor hen was het ook zeker! Annemarie had van alles meegenomen; ballonnen, twee kleuren muisjes, knuffels én knalblauwe energiedrank. En we hebben ook alles gebruikt tijdens de shoot. Tot groot plezier van de kinderen. Na eerst alles gebruikt te hebben aan niet eet-/ drinkbare accessoires zijn we overgegaan op de energiedrank. Een proost met echte champagneglazen met een onnatuurlijk gekleurd blauw drankje. “Mogen we het ook opdrinken?” “Als het van jullie ouders mag, mag het van mij ook.” En ja, dat mocht. En toen de beschuit met muisjes er achteraan. Eerst op beschuit, lekker eten, daarna wat in de handen en tot slot lekker rondstrooien met de muisjes. Tegen deze tijd begonnen we ook het effect te zien van de energiedrank! Geweldig, twee hyper de pieper kinderen in een studio bezaaid met muisjes. Ik vermoed dat Marcel en Annemarie nog wel even plezier gehad hebben van het drankje.

En nu heeft de geboorte van Twan het gezin compleet gemaakt. Heel veel geluk en gezondheid voor jullie prachtige gezin gewenst Marcel en Annemarie!

Toen ik bezig was met een nieuwe site voor mijn schoonheidssalon dacht ik al snel aan Tina omdat zij eerder foto's voor mij had gemaakt. Door haar foto's ziet de site er heel professioneel uit en krijg je een goede sfeer impressie. Ik vind zelf dat een goede site direct opvalt door de goede kwaliteit van de foto's. Met dank aan Tina