Zwangerschapsshoot Gerwin, Nicole & Jasper

Zo leuk, na hun eerste zwangerschap 2 jaar geleden mocht ik ook nu weer de zwangerschap van Nicole & Gerwin vastleggen. Hond Teun was er de vorige keer ook al bij. En ook nu was hij weer mee. En daarnaast natuurlijk grote broer in spé Jasper. Waarbij Nicole in eerste instantie neigde om te kiezen voor de warmte van de studio was het naarmate de afspraak dichterbij kwam zulk mooi weer dat we toch kozen voor een shoot buiten. Gelukkig maar, want met de opkomende zon was het prachtig! En echt koud wordt je nooit met een hond én een peuter in de buurt! 😉 Voetbal mee en wandelen maar in de omgeving van Maarhuizen! En tussendoor plaatjes schieten; mooie, lieve en gekke. Soms wat gestuurd qua pose, maar veelal ongedwongen. Want dat is het recept bij een fotoshoot, helemaal als er kinderen (en een hond) bij zijn.

Inmiddels hebben ze er een prachtige dochter en zusje bij. Hoe leuk is het dan om deze foto’s dan terug te zien. Een mooie, tastbare herinnering aan een heel bijzondere periode. <3

We hebben veel aan de creativiteit van de fotograaf overgelaten en dat is fantastisch uitgepakt! Erg plezierig om Tina Lantink als fotograaf te hebben.