Zwangerschapsshoot Gerwin, Nicole & Jasper

Zo leuk, na hun eerste zwangerschap 2 jaar geleden mocht ik ook nu weer de zwangerschap van Nicole & Gerwin vastleggen. Hond Teun was er de vorige keer ook al bij. En ook nu was hij weer mee. En daarnaast natuurlijk grote broer in spé Jasper. Waarbij Nicole in eerste instantie neigde om te kiezen voor de warmte van de studio was het naarmate de afspraak dichterbij kwam zulk mooi weer dat we toch kozen voor een shoot buiten. Gelukkig maar, want met de opkomende zon was het prachtig! En echt koud wordt je nooit met een hond én een peuter in de buurt! 😉 Voetbal mee en wandelen maar in de omgeving van Maarhuizen! En tussendoor plaatjes schieten; mooie, lieve en gekke. Soms wat gestuurd qua pose, maar veelal ongedwongen. Want dat is het recept bij een fotoshoot, helemaal als er kinderen (en een hond) bij zijn.

Inmiddels hebben ze er een prachtige dochter en zusje bij. Hoe leuk is het dan om deze foto’s dan terug te zien. Een mooie, tastbare herinnering aan een heel bijzondere periode. <3

Ruim voor de grote dag hebben we een paar keer met Tina gesproken over onze wensen en de mogelijkheden.
In ons geval was onze mooiste dag met veel kinderen, wat voor spontane, veelal niet geregisseerde foto's heeft gezorgd.
Een vriendin van mij zei: Tina is er wel, maar ze is eigenlijk onzichtbaar deze dag.
Tina weet de juiste momenten vast te leggen, momenten waarin je jezelf (en alle gasten) terug ziet met alle emoties die aan deze dag zijn verbonden. Prachtige momenten die we nooit zullen vergeten dankzij het scherpe oog van tante Tina (zoals onze tweejarige dochter haar een half jaar na de huwelijksdag nog steeds noemt). Binnen 24 uur na de dag hadden we al een paar prachtige foto's van haar ontvangen. En al snel was ook het boek klaar. Een boek dat we 'leeg' hebben uitgezocht, maar dat nu is gevuld met een prachtige serie foto's. Iedereen die het boek bekijkt is ook vol lof over Tina haar kwaliteiten. Een echte aanrader deze vakvrouw!!