Zwangerschapsshoot Gerwin, Nicole & Jasper

Zo leuk, na hun eerste zwangerschap 2 jaar geleden mocht ik ook nu weer de zwangerschap van Nicole & Gerwin vastleggen. Hond Teun was er de vorige keer ook al bij. En ook nu was hij weer mee. En daarnaast natuurlijk grote broer in spé Jasper. Waarbij Nicole in eerste instantie neigde om te kiezen voor de warmte van de studio was het naarmate de afspraak dichterbij kwam zulk mooi weer dat we toch kozen voor een shoot buiten. Gelukkig maar, want met de opkomende zon was het prachtig! En echt koud wordt je nooit met een hond én een peuter in de buurt! 😉 Voetbal mee en wandelen maar in de omgeving van Maarhuizen! En tussendoor plaatjes schieten; mooie, lieve en gekke. Soms wat gestuurd qua pose, maar veelal ongedwongen. Want dat is het recept bij een fotoshoot, helemaal als er kinderen (en een hond) bij zijn.

Inmiddels hebben ze er een prachtige dochter en zusje bij. Hoe leuk is het dan om deze foto’s dan terug te zien. Een mooie, tastbare herinnering aan een heel bijzondere periode. <3

Als bruidspaar waren we onder de indruk van alle aandacht die door Tina in de voorbereiding, het weekend zelf, en ook na de bruiloft in het creeeren van de reportage gestoken werd.

De uitkomst is een prachtig boek wat we enkel kunnen beschrijven als een kunstwerk. We hadden enkel met Tina een aantal zaken besproken die we graag wilden zien - voor ons waren dat veel fotos van (hopelijk lachende) gasten, weinig stijf geposeer, en vooral een indruk van het weekend, en verder hadden we weinig wensen. Wat we niet hadden verwacht was wat Tina met deze vrijbrief zou doen.

Wanneer we de reportage nu doorkijken hebben we echt het gevoel dat we dat het weekend opnieuw en opnieuw mogen beleven. Het leest haast als een verhaal, waarin we het weekend mogen zien door de ogen van Tina. Elke keer zien we weer een klein detail, of iemand in de achtergrond wat je voorheen nog niet opgevallen was.