Zomer, herfst, winter & lente….

Lange zomeravonden of juist een zonsondergang om 16:00 uur ’s middags. Fris groen of juist rood, geel en bruin en zelfs kale takken. Bloeiende tulpenvelden en fluitenkruid of juist die blaadjes die van de boom af dwarrelen en zelfs het sneeuw dat op de grond ligt…. Ieder seizoen heeft zijn eigen kenmerken, zijn eigen charme.

Ik vind het heerlijk om op locatie te fotograferen. De vrijheid van het buiten zijn, de uitdaging van het licht dat er aanwezig is en de meest mooie locaties die we hier in de omgeving hebben maakt dat fotograferen op locatie elke keer weer een feest is. Ik stap in de auto, rij naar de locatie en vanaf daar gaan we aan de wandel, de omgeving verkennen en ondertussen maken we in een ongedwongen sfeer foto’s.

 

_Z7A0067-bewerkt 101504-53-bewerkt 101506-70 101520-18-bewerkt

Mensen, kinderen vooral ook, zijn zich daarnaast minder bewust van het feit dat we een fotoshoot aan het maken zijn. Ze voelen zich vrijer, worden geprikkeld door de omgeving en reageren daar op. Je hebt meer bewegingsvrijheid en daardoor zullen de poses ook iets vrijer kunnen zijn dan wanneer we in de studio een fotoshoot doen

011405-14 011604-53-bewerkt  011604-92-bewerkt011604-83

 

Een bepaalde locatie kan iets extra’s toevoegen aan een fotoshoot. Omdat jij of degene waar de foto voor is een bijzondere band heeft met deze locatie. Maar dat hoeft niet persé zo te zijn. Voor een mooie locatie hoef je vaak ook niet ver te kijken. Je ziet het alleen niet altijd meer doordat je er bijvoorbeeld dagelijks langs fietst. Maar in een gebied met landerijen, zee, bos, borgen, oude boerderijen en prachtige dorpjes en het centrum van de stad Groningen hebben we de wereld aan mooie locaties voor handen.

_MG_0081  051413-56-bewerkt 021602-1100414010-151

 

 

 

Ook dit jaar hoop ik weer op vele mooi plekken te komen in de regio. Wanneer je mee wilt voor een unieke fotoshoot neem dan gerust contact op. Ik heb heel veel zin om samen op pad te gaan!

Tina is een zeer professionele fotografe die heel creatief en origineel weet om te gaan met de beschikbare factoren voor een prachtige trouwreportage. Tina bereidt de dag tot in de puntjes voor door onder andere mee te gaan naar de locatie. Ook komt Tina haar afspraken perfect na. Tot slot is de service die Tina biedt wat je verwacht van een professioneel bedrijf. Kortom, een echte aanrader om je trouwreportage door Tina Lantink te laten maken!