Zo leuk kan het zijn!

Aan het eind van de zomer had ik een winactie georganiseerd via Facebook. Stuur je mooiste zomerfoto in en win daarmee een herfstshoot. Enorm veel foto’s heb ik binnen gekregen, keus genoeg dus! Uiteindelijk is er een winnaar uitgekomen. En net als vorig jaar gaf deze winnaar de prijs aan iemand anders. Dit keer werden Annemiek en haar kinderen verrast.

Een uitdaging leek het wel want vooraf hadden de kinderen te kennen gegeven dat ze eigenlijk helemaal niet zoveel zin hadden om op de foto te gaan…. Op zoek naar een locatie kwam ik dan ook uit bij de Notaristuin in Eenrum. Een niet al te groot park waar je kunt rondlopen via de paadjes, door de bossen, over bruggetjes, etc. Ik hoopte er dan ook op dat de kinderen wel hun gang zouden gaan en dat ik tussendoor leuke plaatjes kon schieten.

We waren er nog maar net en toen heb ik ze eerst met z’n drietjes in en bij een grote boom neergezet voor een foto. En toen was het wel duidelijk voor de kinderen: “Mam, als je had gezegd dat we in bomen mochten klimmen voor de foto dan had ik het heus wel leuk gevonden hoor.” 🙂 En de rest van de plaatjes spreekt voor zich, ze waren helemaal los! Echt zó leuk.  We hebben een wandeling gemaakt, de kinderen hebben in enorm veel bomen gezeten, gerend en takken verzameld. Nadien had ik een kaart vol mooie foto’s en Annemiek een wasmachine vol vieze kleding….  Maar het was het zeker waard (en het is weer schoon geworden!).

101407-24 101407-26 101407-39 101407-77 101407-122-bewerkt 101407-131 101407-148-bewerkt 101407-173 101407-193 101407

 

 

Ruim voor de grote dag hebben we een paar keer met Tina gesproken over onze wensen en de mogelijkheden.
In ons geval was onze mooiste dag met veel kinderen, wat voor spontane, veelal niet geregisseerde foto's heeft gezorgd.
Een vriendin van mij zei: Tina is er wel, maar ze is eigenlijk onzichtbaar deze dag.
Tina weet de juiste momenten vast te leggen, momenten waarin je jezelf (en alle gasten) terug ziet met alle emoties die aan deze dag zijn verbonden. Prachtige momenten die we nooit zullen vergeten dankzij het scherpe oog van tante Tina (zoals onze tweejarige dochter haar een half jaar na de huwelijksdag nog steeds noemt). Binnen 24 uur na de dag hadden we al een paar prachtige foto's van haar ontvangen. En al snel was ook het boek klaar. Een boek dat we 'leeg' hebben uitgezocht, maar dat nu is gevuld met een prachtige serie foto's. Iedereen die het boek bekijkt is ook vol lof over Tina haar kwaliteiten. Een echte aanrader deze vakvrouw!!