Weddingevent beurs Leeuwarden

Afgelopen zondag was het dan eindelijk zover… De Weddingevent beurs. Erg vroeg op en door de bittere kou (-11) op naar Leeuwarden. Na drie keer mijn stand ingericht en toch weer gewijzigd te hebben was ik wel tevreden en klaar voor de komst van ‘aanstaande bruidsparen’.

De ochtend vloog voorbij. Een hoop leuke gesprekken gehad, informatie uitgedeeld en tijdens de modeshow zelf nog even om het hoekje gekeken. De middag was wat rusiger. Aanstaande bruidsparen gaan misschien toch ook liever schaatsen met dit prachtige winterweer? Toch was het een erg leuke, gezellige dag. Komt bij mij toch ook weer het idee op om nog eens een poging te doen om zelf een keer zoiets wat dichterbij huis te gaan organiseren…

Toen ik bezig was met een nieuwe site voor mijn schoonheidssalon dacht ik al snel aan Tina omdat zij eerder foto's voor mij had gemaakt. Door haar foto's ziet de site er heel professioneel uit en krijg je een goede sfeer impressie. Ik vind zelf dat een goede site direct opvalt door de goede kwaliteit van de foto's. Met dank aan Tina