“We houden wel van landelijk”

Wanneer mensen een fotoshoot op locatie willen laten maken vraag ik altijd of ze een specifieke locatie in gedachten hebben. Veelal is dat niet zo en dan probeer ik door een aantal opties voor te leggen samen tot een locatie te komen die bij deze mensen past. We hebben immers in deze omgeving de luxe dat we álle kanten op kunnen… “We houden wel van landelijk”, was de reactie dit keer. Noordpolderzijl werd het beginpunt van waaruit we zouden rondkijken naar de mogelijkheden op de omliggende landerijen. Eénmaal achter de dijk liepen daar ook koeien. Na eerst wat foto’s nabij de waterkant gemaakt te hebben besloten we om een plekje op de kwelders te zoeken met de koeien op de achtergrond. Plekje gevonden, iedereen op z’n plek……. En toen kwamen onze figuranten wel héél dichtbij! Hoe landelijk wil je het hebben?! 🙂 Prachtig die koeien om het gezin heen, snuffelend, af en toe schrikkend, met hun neuzen in de tassen (met omkoopwaar voor als de kinderen hun best deden ;)) de reacties van de kinderen op de dieren. Echt een supermoment.

Nadat de nieuwsgierigheid van de koeien wat over was en zij weer hun eigen gang gingen zijn wij nog wat rond gaan struinen en heb ik de kinderen al spelend op de foto gezet. Het is hele ongedwongen en bijzondere serie geworden. Mede dankzij de koeien…

 

Tina is een zeer professionele fotografe die heel creatief en origineel weet om te gaan met de beschikbare factoren voor een prachtige trouwreportage. Tina bereidt de dag tot in de puntjes voor door onder andere mee te gaan naar de locatie. Ook komt Tina haar afspraken perfect na. Tot slot is de service die Tina biedt wat je verwacht van een professioneel bedrijf. Kortom, een echte aanrader om je trouwreportage door Tina Lantink te laten maken!