Waar is het feestje?….. Hier is het feestje!

Een half jaar na haar verjaardag kwam Lobke met haar vriendinnen bij mij haar verjaardagsfeestje vieren. Waar vaak de meiden nog even in de stemming moeten komen bij binnenkomst was daar hier helemaal geen sprake van.  Een groepje enthousiaste uitbundige meiden kwam binnen, nam plaats, deed zich te goed aan het lekkers dat op tafel stond en transformeerd de studio in no time tot een heerlijke chaos. En zelf transformeerden ze van leuke, vlotte meiden naar nog mooiere meiden doordat de visagiste met subtiele make-up hun mooie uiterlijke kenmerken accentueerde.  ‘Het enige’ dat ik dan nog hoef te doen is het vastleggen op de foto. En dat ging gemakkelijk dit keer. De ene stoer, de andere giebelig en de volgende heel zelfverzekerd leek het.

Bij fotofeestjes is het altijd zo leuk om de meiden te zien veranderen gedurende de tijd dat ze hier zijn. Het verrast me ook elke keer weer. De soms bleue meisjes die binnenkomen en enthousiaste zelfverzekerde dames die weer vertrekken. Het zijn zulke verschillende karakters binnen een groepje, maar ze vullen elkaar zo mooi aan. Het is echt altijd een feestje om te mogen doen!

041407-3 041407-66 041407-275 041407-369 041407-403 041407-511 041407-593 041407-613-bewerkt

 

Als bruidspaar waren we onder de indruk van alle aandacht die door Tina in de voorbereiding, het weekend zelf, en ook na de bruiloft in het creeeren van de reportage gestoken werd.

De uitkomst is een prachtig boek wat we enkel kunnen beschrijven als een kunstwerk. We hadden enkel met Tina een aantal zaken besproken die we graag wilden zien - voor ons waren dat veel fotos van (hopelijk lachende) gasten, weinig stijf geposeer, en vooral een indruk van het weekend, en verder hadden we weinig wensen. Wat we niet hadden verwacht was wat Tina met deze vrijbrief zou doen.

Wanneer we de reportage nu doorkijken hebben we echt het gevoel dat we dat het weekend opnieuw en opnieuw mogen beleven. Het leest haast als een verhaal, waarin we het weekend mogen zien door de ogen van Tina. Elke keer zien we weer een klein detail, of iemand in de achtergrond wat je voorheen nog niet opgevallen was.