Thijs & Mirte

Vanaf de dag dat Thijs en Mirte elkaar leerden kennen zat het meteen goed. Waar Mirte toch wel de nuchtere Groningse is bleek Thijs een ware romanticus te zijn. En zo heeft hij Mirte in een prachtige ‘val’ laten lopen waarbij hij op zijn knieën is gegaan voor haar terwijl dit allemaal heel mooi werd vastgelegd door een cameraploeg. Een prachtige herinnering. En toen het filmpje getoond werd tijdens de huwelijksvoltrekking een echte tranentrekker!

Thijs is niet alleen een romanticus, maar ook de planner van de trouwdag geweest. Twee dagen voor de dag zelf kreeg ik een opnieuw aangepaste planning van de dag met alles tot op de minuut beschreven. 🙂 En zoals bijna altijd liep het niet helemaal zoals de planning aangaf. In dit geval liepen we voor op de planning wat ons wat extra tijd gaf om nog wat extra foto’s te maken van Thijs en Mirte in de omgeving van De Paalkoepel. En dit allemaal op een prachtige zomerse dag. Terwijl het feest nog in volle gang was toen ik klaar was zakte de zon prachtig order in het Paterswoldsemeer.

 

 

Tina is een zeer professionele fotografe die heel creatief en origineel weet om te gaan met de beschikbare factoren voor een prachtige trouwreportage. Tina bereidt de dag tot in de puntjes voor door onder andere mee te gaan naar de locatie. Ook komt Tina haar afspraken perfect na. Tot slot is de service die Tina biedt wat je verwacht van een professioneel bedrijf. Kortom, een echte aanrader om je trouwreportage door Tina Lantink te laten maken!