Thijs & Mirte

Vanaf de dag dat Thijs en Mirte elkaar leerden kennen zat het meteen goed. Waar Mirte toch wel de nuchtere Groningse is bleek Thijs een ware romanticus te zijn. En zo heeft hij Mirte in een prachtige ‘val’ laten lopen waarbij hij op zijn knieën is gegaan voor haar terwijl dit allemaal heel mooi werd vastgelegd door een cameraploeg. Een prachtige herinnering. En toen het filmpje getoond werd tijdens de huwelijksvoltrekking een echte tranentrekker!

Thijs is niet alleen een romanticus, maar ook de planner van de trouwdag geweest. Twee dagen voor de dag zelf kreeg ik een opnieuw aangepaste planning van de dag met alles tot op de minuut beschreven. 🙂 En zoals bijna altijd liep het niet helemaal zoals de planning aangaf. In dit geval liepen we voor op de planning wat ons wat extra tijd gaf om nog wat extra foto’s te maken van Thijs en Mirte in de omgeving van De Paalkoepel. En dit allemaal op een prachtige zomerse dag. Terwijl het feest nog in volle gang was toen ik klaar was zakte de zon prachtig order in het Paterswoldsemeer.

 

 

Als bruidspaar waren we onder de indruk van alle aandacht die door Tina in de voorbereiding, het weekend zelf, en ook na de bruiloft in het creeeren van de reportage gestoken werd.

De uitkomst is een prachtig boek wat we enkel kunnen beschrijven als een kunstwerk. We hadden enkel met Tina een aantal zaken besproken die we graag wilden zien - voor ons waren dat veel fotos van (hopelijk lachende) gasten, weinig stijf geposeer, en vooral een indruk van het weekend, en verder hadden we weinig wensen. Wat we niet hadden verwacht was wat Tina met deze vrijbrief zou doen.

Wanneer we de reportage nu doorkijken hebben we echt het gevoel dat we dat het weekend opnieuw en opnieuw mogen beleven. Het leest haast als een verhaal, waarin we het weekend mogen zien door de ogen van Tina. Elke keer zien we weer een klein detail, of iemand in de achtergrond wat je voorheen nog niet opgevallen was.