Superidee!

Eerder dit jaar kreeg ik een mailtje van Luuc, Delien, Antine, Nynke en Marwin. In mei zouden hun ouders hun 25 jarig huwelijk gaan vieren. Zij wilden graag hun ouders verrassen met een foto van hen allemaal op locatie. Op zich een verzoek wat vaker voor komt, maar Luuc, Delien, Antine, Nynke en Marwin hadden geregeld dat de trouwauto waar hun ouders 25 jaar geleden op hun trouwdag in werden rondgereden ook bij des fotoshoot zou zijn.

In april hadden we een afspraak gepland en terwijl ik bij Lauwersoog rondreed op weg naar de plek waar we afgesproken hadden kwam ik een prachtige Cadillac tegen. “Dat kan niet missen,” was het eerste wat bij mij op kwam. En inderdaad. Deze ‘pink Cadillac’ bleek de trouwauto van de ouders van Luuc, Delien, Antine, Nynke en Marwin. Geweldig, wat een ding!

Wat een plezier heb ik gehad tijdens het maken van deze shoot  met de kinderen en de chauffeur. Afgelopen weekend was het huwelijk dan daadwerkelijk 25 jaar geleden. Wederom was de Cadillac van de partij om het bruidspaar rond te rijden en konden de foto’s overhandigd worden. Wat ontzettend leuk om aan zo’n origineel en leuk cadeau-idee te mogen bijdragen!

 

Toen ik bezig was met een nieuwe site voor mijn schoonheidssalon dacht ik al snel aan Tina omdat zij eerder foto's voor mij had gemaakt. Door haar foto's ziet de site er heel professioneel uit en krijg je een goede sfeer impressie. Ik vind zelf dat een goede site direct opvalt door de goede kwaliteit van de foto's. Met dank aan Tina