Stevenson

Voor zijn verjaardag had Stevenson een cadeaubon gekregen voor een fotoshoot. Het leuke van een cadeaubon is dat je nog iets te goed hebt als je verjaardag soms al lang geweest is vind ik altijd. Stevenson had een beetje een idee over wat hij wilde, maar het was vooral de bedoeling om “leuke foto’s” te gaan maken zei hij. Met een lichte voorkeur voor zwart/ wit foto’s. En zo zijn we aan de slag gegaan. Al pratende de shoot door. Wat een geweldig open, leuke én fotogenieke jongen! Wat wisselen van outfits, licht en natuurlijk poses (wat hem heel makkelijk af ging!) gaf een mooi gevarieerde shoot als resultaat.

 

Als bruidspaar waren we onder de indruk van alle aandacht die door Tina in de voorbereiding, het weekend zelf, en ook na de bruiloft in het creeeren van de reportage gestoken werd.

De uitkomst is een prachtig boek wat we enkel kunnen beschrijven als een kunstwerk. We hadden enkel met Tina een aantal zaken besproken die we graag wilden zien - voor ons waren dat veel fotos van (hopelijk lachende) gasten, weinig stijf geposeer, en vooral een indruk van het weekend, en verder hadden we weinig wensen. Wat we niet hadden verwacht was wat Tina met deze vrijbrief zou doen.

Wanneer we de reportage nu doorkijken hebben we echt het gevoel dat we dat het weekend opnieuw en opnieuw mogen beleven. Het leest haast als een verhaal, waarin we het weekend mogen zien door de ogen van Tina. Elke keer zien we weer een klein detail, of iemand in de achtergrond wat je voorheen nog niet opgevallen was.