Ruby

De winnaar van de fotoshoot in juni was Sabrina. Ze had de maand juni opgegeven omdat haar dochter Ruby in deze maand twee wordt. Dus met diverse outfits, hun hondje én een aantal heliumballonnen (waaronder een prachtige grote 2) struinden we door het stadspark.

We hebben nog net de laatste zonnestralen van die dag mee kunnen pikken voordat het donker en uiteindelijk ook nat werd en Ruby er ook (begrijpelijk) genoeg van had. 🙂 Wat een popje en wat hebben zo een leuke herinnering kunnen creëren aan haar tweede verjaardag!

Ruim voor de grote dag hebben we een paar keer met Tina gesproken over onze wensen en de mogelijkheden.
In ons geval was onze mooiste dag met veel kinderen, wat voor spontane, veelal niet geregisseerde foto's heeft gezorgd.
Een vriendin van mij zei: Tina is er wel, maar ze is eigenlijk onzichtbaar deze dag.
Tina weet de juiste momenten vast te leggen, momenten waarin je jezelf (en alle gasten) terug ziet met alle emoties die aan deze dag zijn verbonden. Prachtige momenten die we nooit zullen vergeten dankzij het scherpe oog van tante Tina (zoals onze tweejarige dochter haar een half jaar na de huwelijksdag nog steeds noemt). Binnen 24 uur na de dag hadden we al een paar prachtige foto's van haar ontvangen. En al snel was ook het boek klaar. Een boek dat we 'leeg' hebben uitgezocht, maar dat nu is gevuld met een prachtige serie foto's. Iedereen die het boek bekijkt is ook vol lof over Tina haar kwaliteiten. Een echte aanrader deze vakvrouw!!