Ruby

De winnaar van de fotoshoot in juni was Sabrina. Ze had de maand juni opgegeven omdat haar dochter Ruby in deze maand twee wordt. Dus met diverse outfits, hun hondje én een aantal heliumballonnen (waaronder een prachtige grote 2) struinden we door het stadspark.

We hebben nog net de laatste zonnestralen van die dag mee kunnen pikken voordat het donker en uiteindelijk ook nat werd en Ruby er ook (begrijpelijk) genoeg van had. 🙂 Wat een popje en wat hebben zo een leuke herinnering kunnen creëren aan haar tweede verjaardag!

Als bruidspaar waren we onder de indruk van alle aandacht die door Tina in de voorbereiding, het weekend zelf, en ook na de bruiloft in het creeeren van de reportage gestoken werd.

De uitkomst is een prachtig boek wat we enkel kunnen beschrijven als een kunstwerk. We hadden enkel met Tina een aantal zaken besproken die we graag wilden zien - voor ons waren dat veel fotos van (hopelijk lachende) gasten, weinig stijf geposeer, en vooral een indruk van het weekend, en verder hadden we weinig wensen. Wat we niet hadden verwacht was wat Tina met deze vrijbrief zou doen.

Wanneer we de reportage nu doorkijken hebben we echt het gevoel dat we dat het weekend opnieuw en opnieuw mogen beleven. Het leest haast als een verhaal, waarin we het weekend mogen zien door de ogen van Tina. Elke keer zien we weer een klein detail, of iemand in de achtergrond wat je voorheen nog niet opgevallen was.