Ronald & Jenneke…

Ik begin op de dag van een trouwreportage toch altijd met een gezonde spanning in mijn lijf. Een mix van heel veel zin om op pad te gaan, beetje zenuwen en nieuwsgierigheid naar wat er allemaal komen gaat. Eénmaal op de plaats van bestemming gekomen ebt dat altijd vlot weg en ga ik ‘mijn ding doen’.

En toen kwam ik bij Jenneke & Ronald aan de deur… Niet elke week heb ik te maken met een bruidspaar wat op dé dag zo ontspannen overkomt en dit ook overstraalt op de mensen om hen heen. Voor henzelf heerlijk aangezien ze op deze manier de hele dag ook heel bewust meegekregen en dus optimaal genoten hebben. Het plezier en de ontspannenheid straalt dan ook van de foto’s af.

Kortom, een prachtige dag. Ik wens dat er nog een heleboel prachtige dagen voor jullie komen. Heel veel geluk en blijf vooral genieten samen!

Toen ik bezig was met een nieuwe site voor mijn schoonheidssalon dacht ik al snel aan Tina omdat zij eerder foto's voor mij had gemaakt. Door haar foto's ziet de site er heel professioneel uit en krijg je een goede sfeer impressie. Ik vind zelf dat een goede site direct opvalt door de goede kwaliteit van de foto's. Met dank aan Tina