Ronald & Jenneke…

Ik begin op de dag van een trouwreportage toch altijd met een gezonde spanning in mijn lijf. Een mix van heel veel zin om op pad te gaan, beetje zenuwen en nieuwsgierigheid naar wat er allemaal komen gaat. Eénmaal op de plaats van bestemming gekomen ebt dat altijd vlot weg en ga ik ‘mijn ding doen’.

En toen kwam ik bij Jenneke & Ronald aan de deur… Niet elke week heb ik te maken met een bruidspaar wat op dé dag zo ontspannen overkomt en dit ook overstraalt op de mensen om hen heen. Voor henzelf heerlijk aangezien ze op deze manier de hele dag ook heel bewust meegekregen en dus optimaal genoten hebben. Het plezier en de ontspannenheid straalt dan ook van de foto’s af.

Kortom, een prachtige dag. Ik wens dat er nog een heleboel prachtige dagen voor jullie komen. Heel veel geluk en blijf vooral genieten samen!

Als bruidspaar waren we onder de indruk van alle aandacht die door Tina in de voorbereiding, het weekend zelf, en ook na de bruiloft in het creeeren van de reportage gestoken werd.

De uitkomst is een prachtig boek wat we enkel kunnen beschrijven als een kunstwerk. We hadden enkel met Tina een aantal zaken besproken die we graag wilden zien - voor ons waren dat veel fotos van (hopelijk lachende) gasten, weinig stijf geposeer, en vooral een indruk van het weekend, en verder hadden we weinig wensen. Wat we niet hadden verwacht was wat Tina met deze vrijbrief zou doen.

Wanneer we de reportage nu doorkijken hebben we echt het gevoel dat we dat het weekend opnieuw en opnieuw mogen beleven. Het leest haast als een verhaal, waarin we het weekend mogen zien door de ogen van Tina. Elke keer zien we weer een klein detail, of iemand in de achtergrond wat je voorheen nog niet opgevallen was.