Ronald & Jenneke…

Ik begin op de dag van een trouwreportage toch altijd met een gezonde spanning in mijn lijf. Een mix van heel veel zin om op pad te gaan, beetje zenuwen en nieuwsgierigheid naar wat er allemaal komen gaat. Eénmaal op de plaats van bestemming gekomen ebt dat altijd vlot weg en ga ik ‘mijn ding doen’.

En toen kwam ik bij Jenneke & Ronald aan de deur… Niet elke week heb ik te maken met een bruidspaar wat op dé dag zo ontspannen overkomt en dit ook overstraalt op de mensen om hen heen. Voor henzelf heerlijk aangezien ze op deze manier de hele dag ook heel bewust meegekregen en dus optimaal genoten hebben. Het plezier en de ontspannenheid straalt dan ook van de foto’s af.

Kortom, een prachtige dag. Ik wens dat er nog een heleboel prachtige dagen voor jullie komen. Heel veel geluk en blijf vooral genieten samen!

Ruim voor de grote dag hebben we een paar keer met Tina gesproken over onze wensen en de mogelijkheden.
In ons geval was onze mooiste dag met veel kinderen, wat voor spontane, veelal niet geregisseerde foto's heeft gezorgd.
Een vriendin van mij zei: Tina is er wel, maar ze is eigenlijk onzichtbaar deze dag.
Tina weet de juiste momenten vast te leggen, momenten waarin je jezelf (en alle gasten) terug ziet met alle emoties die aan deze dag zijn verbonden. Prachtige momenten die we nooit zullen vergeten dankzij het scherpe oog van tante Tina (zoals onze tweejarige dochter haar een half jaar na de huwelijksdag nog steeds noemt). Binnen 24 uur na de dag hadden we al een paar prachtige foto's van haar ontvangen. En al snel was ook het boek klaar. Een boek dat we 'leeg' hebben uitgezocht, maar dat nu is gevuld met een prachtige serie foto's. Iedereen die het boek bekijkt is ook vol lof over Tina haar kwaliteiten. Een echte aanrader deze vakvrouw!!