Richard & Rineke

Een paar maanden voor eerder waren Richard & Rineke al met de kinderen bij mij in de studio geweest om foto’s te maken voor een uitnodigingskaart. Het was een prettig chaotische shoot met 5 kinderen en voor mij een kleine voorbode van wat ik verwachten kon op hun trouwdag in juni.

De dag zelf was geweldig en is ook voor mij voorbij gevlogen. Er waren zoveel mooie oprechte fotomomenten, mede dankzij de kinderen die zich nauwelijks lieten sturen en allemaal een taak hadden gekregen om op die manier nog meer bij de bruiloft betrokken te worden. De kinderen, een prachtige VW bus als trouwauto, een mooi kerkje voor de huwelijksvoltrekking, prachtig weer, een ontspannen sfeer, mooie fotolocatie en Richard & Rineke. Richard & Rineke leken van alle activiteit niet alles mee te krijgen. Ze gingen volledig in elkaar op. Voor mij maakt dat het fotograferen makkelijk. Ik hoefde ze niet aan te sturen, de liefde spatte er vanaf. Wat een prachtig werk is het toch om trouwreportages te mogen maken!

01      19 23 061311-426 061311-434 35 29 27

Tina is een zeer professionele fotografe die heel creatief en origineel weet om te gaan met de beschikbare factoren voor een prachtige trouwreportage. Tina bereidt de dag tot in de puntjes voor door onder andere mee te gaan naar de locatie. Ook komt Tina haar afspraken perfect na. Tot slot is de service die Tina biedt wat je verwacht van een professioneel bedrijf. Kortom, een echte aanrader om je trouwreportage door Tina Lantink te laten maken!