Richard & Rineke

Een paar maanden voor eerder waren Richard & Rineke al met de kinderen bij mij in de studio geweest om foto’s te maken voor een uitnodigingskaart. Het was een prettig chaotische shoot met 5 kinderen en voor mij een kleine voorbode van wat ik verwachten kon op hun trouwdag in juni.

De dag zelf was geweldig en is ook voor mij voorbij gevlogen. Er waren zoveel mooie oprechte fotomomenten, mede dankzij de kinderen die zich nauwelijks lieten sturen en allemaal een taak hadden gekregen om op die manier nog meer bij de bruiloft betrokken te worden. De kinderen, een prachtige VW bus als trouwauto, een mooi kerkje voor de huwelijksvoltrekking, prachtig weer, een ontspannen sfeer, mooie fotolocatie en Richard & Rineke. Richard & Rineke leken van alle activiteit niet alles mee te krijgen. Ze gingen volledig in elkaar op. Voor mij maakt dat het fotograferen makkelijk. Ik hoefde ze niet aan te sturen, de liefde spatte er vanaf. Wat een prachtig werk is het toch om trouwreportages te mogen maken!

01      19 23 061311-426 061311-434 35 29 27

Toen ik bezig was met een nieuwe site voor mijn schoonheidssalon dacht ik al snel aan Tina omdat zij eerder foto's voor mij had gemaakt. Door haar foto's ziet de site er heel professioneel uit en krijg je een goede sfeer impressie. Ik vind zelf dat een goede site direct opvalt door de goede kwaliteit van de foto's. Met dank aan Tina