Pre wedding shoot Stefan & Bouwina

Later dit jaar mag ik de trouwreportage verzorgen van Stefan & Bouwina. Nu is het mogelijk voor aanstaande bruidsparen om bij mij een pre-wedding shoot, ook wel loveshoot genoemd, te boeken. We gaan dan samen een keer op pad om foto’s te maken. Leuk voor beide partijen. Het aanstaande bruidspaar krijgt meer duidelijkheid over mijn manier van werken en van mijn kant is het leuk om te zien hoe zij zich voelen en bewegen voor de camera. Bruidsparen en dan vooral de bruidegommen, kunnen nog wel eens een beetje op zien tegen het fotograferen tijdens de bruiloft. Aangezien we nu al enigszins aan elkaar ‘gewend’ zijn zal het poseren alleen maar makkelijker en natuurlijker gaan tijdens de trouwrerportage.

Stefan en Bouwina hadden een prachtige locatie uitgezocht voor het maken van de foto’s. Een prachtige oude boerderij van een familielid. Oude boerderijen hebben zovele mooie verborgen plekken over het algemeen. En van al deze plekken hebben we dankbaar gebruik gemaakt onder toeziend oog van de boer, boerin en hun hond.

Van de serie hebben Stefan en Bouwina een cd gekregen met daarop de gemaakte foto’s. Ze willen hier wat van gaan gebruiken voor de uitnodiging. Ik ben benieuwd naar het uiteindelijke resultaat van deze uitnodiging en heb enorm veel zin om later dit jaar weer met ze op pad te gaan. Dan als echt bruidspaar!

 

Alles was tot in puntjes goed geregeld en ze is op de dag zelf nog heel flexibel.
Ze voelde alles goed aan en met de kinderen kon ze lezen en schrijven.
We vonden het wachten tot het eindresultaat heel spannend maar het was het wachten waard.
Een echte aanrader voor iedereen.