Peter & Iris…

Alhoewel ik dichtbij Baflo woon, er regelmatig kom en, ook voor een opdracht, al eens op zoek geweest ben naar de mooiste plekjes ben ik tijdens de reportage van Peter & Iris toch wel weer verrast. Zo mooi fris groen als het voorjaar is, zo prachtig zijn de herfskleuren in het najaar. Een prachtige tijd om te gaan trouwen en op 21 september was het voor Peter & Iris dan zover….

Peter & Iris, een leuk jong en spontaan stel. Heel veel plezier met z’n tweetjes tijdens de reportage en gedurende de gehele dag en dat is ook regelmatig terug te vinden in de reportage. De lol, het heerlijke weer, de mooie locaties en het prachtige Waarhuis in Aduarderzijl….. Een hele leuk dag dus!

Nog heel veel plezier samen!

Als bruidspaar waren we onder de indruk van alle aandacht die door Tina in de voorbereiding, het weekend zelf, en ook na de bruiloft in het creeeren van de reportage gestoken werd.

De uitkomst is een prachtig boek wat we enkel kunnen beschrijven als een kunstwerk. We hadden enkel met Tina een aantal zaken besproken die we graag wilden zien - voor ons waren dat veel fotos van (hopelijk lachende) gasten, weinig stijf geposeer, en vooral een indruk van het weekend, en verder hadden we weinig wensen. Wat we niet hadden verwacht was wat Tina met deze vrijbrief zou doen.

Wanneer we de reportage nu doorkijken hebben we echt het gevoel dat we dat het weekend opnieuw en opnieuw mogen beleven. Het leest haast als een verhaal, waarin we het weekend mogen zien door de ogen van Tina. Elke keer zien we weer een klein detail, of iemand in de achtergrond wat je voorheen nog niet opgevallen was.