Op de schapenboerderij

Dit jaar heb ik een jubileumactie gehouden. Mijn studio bestaat 10 jaar en daarom heb ik eerder dit jaar 10 fotoshoots verloot. De winnaars van de maand maart waren eind maart aan de beurt voor hun fotoshoot. Zij wonen op een schapenboerderij en maart zou dan prachtig zijn omdat dan de lammetjes geboren worden. Midden tussen alle schapen en lammetjes (op dat moment zo’n 800 in totaal!) heb ik deze twee stoere jongens mogen fotograferen. Ik vind het altijd een genot om op een boerderij te mogen fotograferen. En voor deze jongens is het hun thuis, dus helemaal vertrouwd en heerlijk om te zien zoals zij dan ook gewoon hun gang gaan. Op de strobalen klimmen, tussen de schapen in de schuur, gekke bekken trekken, met lammetjes in de weer, de kudde buiten opjutten, terwijl ze ook nog even met elkaar stoeien tussendoor. Echt jongens zoals jongens zijn!

Dank voor de foto’s.
Wat een prachtige en vakkundige presentatie.