Nieuwe website!

Eindelijk is het zover…. Mijn nieuwe website is in de lucht! En ja ik ben er trots op! Al langer liep ik met het idee dat mijn website toch wel aan vervanging toe was. Ondanks dat ik probeerde om met enige regelmaat nieuw werk op mijn oude site te plaatsen was ik er ook wat op uitgekeken. Het kon frisser, mijn stijl is in de loop der tijd wat veranderd, ik heb veel geïnvesteerd in nabewerkingen van fotowerk, heb diverse workshops gevolgd wat weer nieuwe inspiratie oplevert, veel shoots gedaan om eigen ideeën en wensen uit te proberen. Kortom: Het was hoog tijd voor wat nieuws.

Hoe het moest worden wist ik ongeveer wel. Het werd echter wat spannend toen de ontwerpers van Frissekom aangaven dat tekst op de site een mooie aanvulling zou zijn. En dan met name de “over mij” pagina…. Persoonlijk vind ik het best lastig om mezelf ‘aan te prijzen’. En in mijn beleving gaat het toch vooral om het fotomateriaal. Maar volgens mij is het toch gelukt om een mooie combinatie te maken waarbij het fotowerk de boventoon voert en de tekst een mooie aanvulling is.

En nu? Nu ben ik heel erg benieuwd wat jullie als bezoekers van mijn nieuwe site vinden. De site is gevuld met een greep uit mijn werk uit de afgelopen periode. Hij is helemaal up to date. Maar ik zal regelmatig de site aanvullen of aanpassen wanneer er nieuw werk is om te laten zien. Blijf hem dus in de gaten houden!

Dank aan Wouter en Jeroen van Frissekom voor het meedenken en ontwerpen van de site en grote dank aan alle mensen die toestemming hebben gegeven om mijn site te vullen met de foto’s die ik van hen/ in opdracht van hen gemaakt heb. Zonder jullie was het maar een kale boel! 😉

Ruim voor de grote dag hebben we een paar keer met Tina gesproken over onze wensen en de mogelijkheden.
In ons geval was onze mooiste dag met veel kinderen, wat voor spontane, veelal niet geregisseerde foto's heeft gezorgd.
Een vriendin van mij zei: Tina is er wel, maar ze is eigenlijk onzichtbaar deze dag.
Tina weet de juiste momenten vast te leggen, momenten waarin je jezelf (en alle gasten) terug ziet met alle emoties die aan deze dag zijn verbonden. Prachtige momenten die we nooit zullen vergeten dankzij het scherpe oog van tante Tina (zoals onze tweejarige dochter haar een half jaar na de huwelijksdag nog steeds noemt). Binnen 24 uur na de dag hadden we al een paar prachtige foto's van haar ontvangen. En al snel was ook het boek klaar. Een boek dat we 'leeg' hebben uitgezocht, maar dat nu is gevuld met een prachtige serie foto's. Iedereen die het boek bekijkt is ook vol lof over Tina haar kwaliteiten. Een echte aanrader deze vakvrouw!!