Mark & Antinka

Jaaa, het weer leek ons goed gezind op deze dag. Zon, prachtige wolkenluchten en een stevige wind. Dan is zo’n beetje je grootste zorg weg op je trouwdag! Toch? Dat leek zo tot het moment dat de prachtige 40 jaar oude Volkwagen kever die Mark & Antinka overal heen zou rijden op deze dag hélemaal níets meer deed…. Even time out, kopje koffie, (schoon)vader, broers en chauffeur in de weer met startkabels en voilà hij deed het weer.

Mark en Antinka hadden prachtige landelijke locaties uitgezocht voor de fotoshoot. En met het ronkende geluid van de Volkswagen constant op de achtergrond aangezien hij niet meer uit mocht hebben we heerlijk foto’s kunnen maken in de omgeving van Garnwerd, Aduarderzijl en uiteindelijk nog in Winsum.

Tijdens de lunch maakte de Volkswagen een pitstop bij de lokale garage en vlak voor vertrek naar het gemeentehuis was hij er weer. Als nieuw!

Het was genieten die dag Mark & Antinka. Heel veel geluk samen!

We hebben veel aan de creativiteit van de fotograaf overgelaten en dat is fantastisch uitgepakt! Erg plezierig om Tina Lantink als fotograaf te hebben.