Mark & Antinka

Jaaa, het weer leek ons goed gezind op deze dag. Zon, prachtige wolkenluchten en een stevige wind. Dan is zo’n beetje je grootste zorg weg op je trouwdag! Toch? Dat leek zo tot het moment dat de prachtige 40 jaar oude Volkwagen kever die Mark & Antinka overal heen zou rijden op deze dag hélemaal níets meer deed…. Even time out, kopje koffie, (schoon)vader, broers en chauffeur in de weer met startkabels en voilà hij deed het weer.

Mark en Antinka hadden prachtige landelijke locaties uitgezocht voor de fotoshoot. En met het ronkende geluid van de Volkswagen constant op de achtergrond aangezien hij niet meer uit mocht hebben we heerlijk foto’s kunnen maken in de omgeving van Garnwerd, Aduarderzijl en uiteindelijk nog in Winsum.

Tijdens de lunch maakte de Volkswagen een pitstop bij de lokale garage en vlak voor vertrek naar het gemeentehuis was hij er weer. Als nieuw!

Het was genieten die dag Mark & Antinka. Heel veel geluk samen!

Als bruidspaar waren we onder de indruk van alle aandacht die door Tina in de voorbereiding, het weekend zelf, en ook na de bruiloft in het creeeren van de reportage gestoken werd.

De uitkomst is een prachtig boek wat we enkel kunnen beschrijven als een kunstwerk. We hadden enkel met Tina een aantal zaken besproken die we graag wilden zien - voor ons waren dat veel fotos van (hopelijk lachende) gasten, weinig stijf geposeer, en vooral een indruk van het weekend, en verder hadden we weinig wensen. Wat we niet hadden verwacht was wat Tina met deze vrijbrief zou doen.

Wanneer we de reportage nu doorkijken hebben we echt het gevoel dat we dat het weekend opnieuw en opnieuw mogen beleven. Het leest haast als een verhaal, waarin we het weekend mogen zien door de ogen van Tina. Elke keer zien we weer een klein detail, of iemand in de achtergrond wat je voorheen nog niet opgevallen was.