Loveshoot Henk & Melanie

Vanwege Valentijnsdag had ik een oproep gedaan via social media aan verliefde mensen. Verzin een originele plek voor een loveshoot en win een loveshoot op die locatie. Ten eerste is het leuk om af en toe een winactie te doen, ten tweede was mijn achterliggende gedachte om op een locatie te komen waar voor mij echt een uitdaging ligt om te gaan fotograferen. De eerste mailtjes kwamen meteen binnen.  De locaties varieerden veelal van bospaadjes en oude fabrieken tot de Kardingebult. En het waren veelal de vrouwen die hun man wilden verrassen voor Valentijn. Zo ook Melanie…

Melanie kwam echter met een locatie die we allemaal een aantal keren per week bezoeken. De supermarkt! En dan nog speciaal de Coop in Baflo. Niet echt een romantische plek hoor ik jullie denken. Maar wel voor Melanie en haar man Henk. Zij hebben hier een hele geschiedenis liggen wat hun relatie betreft. En ja, wat is dan een betere locatie voor hen dan hier?! En…. voor mij zeker een uitdaging om hier een loveshoot te doen. De supermarkt heeft niet het mooiste licht, er lopen klanten rond en het is er heel druk qua achtergrond, kleur, artikelen etc.

Henk was ietwat overdonderd door de verrassing van Melanie. Waar ik me ook best wat bij voor kan stellen. In je geboortedorp tijdens openingsuren in een supermarkt foto’s maken…. Wie bedenkt dat nu?! Maar éénmaal op de plek van bestemming viel dit van hem af. We hebben een hoop lol gehad tussen de schappen, in het magazijn en zelfs in het winkelwagentje! En om het ‘leed’ iets te compenseren en omdat het nog prachtig mooi licht was hebben nadat de winkel de deuren sloot onderweg nog even buiten een aantal foto’s gemaakt. Het was een super leuke avond. Voor Henk & Melanie omdat ze een unieke fotoshoot hebben gehad en voor mij omdat ik weer nieuwe dingen heb kunnen uitproberen.

Ik kijk alweer uit naar Valentijnsdag 2015!

0414010-18 0414010-22 0414010-33 0414010-51 0414010-68 0414010-84 0414010-109 0414010-126 0414010-141 0414010-153 0414010-167

 

Toen ik bezig was met een nieuwe site voor mijn schoonheidssalon dacht ik al snel aan Tina omdat zij eerder foto's voor mij had gemaakt. Door haar foto's ziet de site er heel professioneel uit en krijg je een goede sfeer impressie. Ik vind zelf dat een goede site direct opvalt door de goede kwaliteit van de foto's. Met dank aan Tina