Leon’s geboortekaartje

Leuk idee! Een heel persoonlijk geboortekaartje…

Men neme: Eén blote buik, blauwe (in dit geval) & witte muisjes, halvarine en doekjes bij de hand. En vooral niet lachen Danielle, terwijl Frank en ik proberen om met de muisjes de naam van hun aanstaande kindje op de buik van Danielle te schrijven…Ik ben vanaf deze dag naast Frank en Danielle de enige die weet hoe hun kindje zal gaan heten… Hoe bijzonder is dat?!

Na een shoot met veel lol vanwege het heerlijke kliederwerk met alle bovengenoemde ingredienten is dit de foto die uitgekozen wordt voor het geboortekaartje. En alles is net op tijd klaar want Leon dient zich wat eerder aan. Wat is het vervolgens leuk om de door mij gemaakt foto op een kaartje terug te zien die geheel door Frank & Danielle is ontworpen met de vrolijke tekst:

Papa trots,

Mama blij,

buikje weg

Jij erbij!

Wij hadden voor onze trouwreportage gekozen voor Tina Lantink Omdat wij veel goede berichten hadden gehoord, en hadden er een goed gevoel bij! We hadden zelfs een proef weddingshoot er bij, toen werd ons al duidelijk dat Tina Lantink professioneel te werk gaat! en een heel goed oog heeft op detail voor mooie plekken en houdingen voor op de de fotos van onze trouwerij zijn boven verwachting! bij Tina Lantink krijg je waar voor je geld