Lenteshoot

Het is jammer dat het weer het dit voorjaar wat af laat weten. In de lente is de natuur toch wel zo’n beetje op haar mooist. Vandaag viel het weer onverwacht mee en dus ben ik er vanmiddag op uit getrokken richting het prachtige gehucht Maarhuizen. Op dit moment wordt Maarhuizen overwoekerd door Fluitenkruid en staan de weiden in de omgeving vol paardenbloemen. Tegen de kinderen heb ik gezegd dat we foto’s gingen maken, gingen wandelen en dat we daarnaast natuurlijk ook een mooie bos bloemen konden plukken.

Zo gezegd zo gedaan. De kinderen vonden het er prachtig. Rennen in de velden en op de slingerpaadjes, pluizen van de uitgebloeide paardenbloemen wegblazen en je verstoppen in het hoge gras. Zo werd het een heerlijke middag waarbij we heerlijk gewandeld, gerend en gespeeld hebben. O ja, ondertussen hebben we ook nog wat plaatjes geschoten. Heerlijke ongedwongen plaatjes.

En… Naast een mooie serie foto’s heb ik nu ook een mooie bos veldbloemen op tafel staan!

Tina is een zeer professionele fotografe die heel creatief en origineel weet om te gaan met de beschikbare factoren voor een prachtige trouwreportage. Tina bereidt de dag tot in de puntjes voor door onder andere mee te gaan naar de locatie. Ook komt Tina haar afspraken perfect na. Tot slot is de service die Tina biedt wat je verwacht van een professioneel bedrijf. Kortom, een echte aanrader om je trouwreportage door Tina Lantink te laten maken!