John, Brenda, Kevin & Roxanne

Zoals vrijwel altijd worden de bruid & bruidegom ’s ochtends flink onder handen genomen door kappers, schoonheidsspecialistes, familie, vrienden, etc. Vandaag echter waren er ook twee bruidskindertjes bij die net zoveel aandacht kregen als hun papa & mama. Zo liep driejarige Roxanne in de luier met krullers in het haar. Prachtig! Na alle voorbereidingen werden de kinderen ook in prachtige bruidskleding gehesen en was het plaatje helemaal compleet.

Een prachtige zomerse dag en mooie klassieke lokaties als de Menkemaborg en Landgoed Ekestein maakten het gevarieerd en helemaal af.  Op de huwelijksvoltrekking na heeft alles buiten plaatsgevonden. En de kleding van de kinderen aan het eind van de dag? Ach, dat maakt niets meer uit! Het was een geweldige dag…

John, Brenda, Kevin & Roxanne, Heel veel geluk met z’n viertjes!

Ruim voor de grote dag hebben we een paar keer met Tina gesproken over onze wensen en de mogelijkheden.
In ons geval was onze mooiste dag met veel kinderen, wat voor spontane, veelal niet geregisseerde foto's heeft gezorgd.
Een vriendin van mij zei: Tina is er wel, maar ze is eigenlijk onzichtbaar deze dag.
Tina weet de juiste momenten vast te leggen, momenten waarin je jezelf (en alle gasten) terug ziet met alle emoties die aan deze dag zijn verbonden. Prachtige momenten die we nooit zullen vergeten dankzij het scherpe oog van tante Tina (zoals onze tweejarige dochter haar een half jaar na de huwelijksdag nog steeds noemt). Binnen 24 uur na de dag hadden we al een paar prachtige foto's van haar ontvangen. En al snel was ook het boek klaar. Een boek dat we 'leeg' hebben uitgezocht, maar dat nu is gevuld met een prachtige serie foto's. Iedereen die het boek bekijkt is ook vol lof over Tina haar kwaliteiten. Een echte aanrader deze vakvrouw!!