Johan & Lydia

Eigenlijk wilden ze gewoon een keer een heel tof feest geven met hun familie en beste vrienden. En vanuit die basis is de bruiloft van Lydia & Johan ontstaan. Na twee ‘no wedding parties’ omdat Corona tussendoor kwam was het in 2022 toch echt zo ver dat zij eindelijk het feest konden geven dat ze voor ogen hadden. Een trouwreportage als geen andere voor mij vooral omdat het pas in de avond begon. Een hele dag gewoon aan het werk en andere dingen doen en dan tegen de avond me opladen om nog een trouwreportage te maken. En hoe heerlijk, want in juni zijn de avonden nog mooi lang dus licht genoeg!

Na twee jaar wachten hebben Johan & Lydia het precies zo gekregen zoals ze het al zo lang voor ogen hadden. Het was een prachtige zomeravond dus er kon buiten getrouwd worden op de vlonders, die prachtig aangekleed waren door de Takkenwijven, aan het Reitdiep bij Garnwerd aan zee terwijl de zon steeds íets verder zakte. Mooie rollen waren er weggelegd voor de kinderen van Lydia wat het een heel persoonlijke, vrolijke maar ook emotionele ceremonie maakte.

Na het “Ja!” gedeelte een toost en felicitaties van de aanwezigen en daarna zijn wij even Garnwerd ingelopen voor een aantal foto’s van Johan & Lydia samen. Het ging hen vooral om de mensen die aanwezig waren dus een heel uitgebreide fotoshoot was wat hen betreft niet nodig. Het was tijd voor feest met al die voor hen lieve en belangrijke mensen erbij. En een feest was het! Heel vaak ben ik niet bij het feest, dus ook voor mij was het een feestje om hier nu meer tijd voor te hebben. Want man, wat gebeuren er een hoop toffe dingen op de dansvloer! 🙂

 

Tina is een zeer professionele fotografe die heel creatief en origineel weet om te gaan met de beschikbare factoren voor een prachtige trouwreportage. Tina bereidt de dag tot in de puntjes voor door onder andere mee te gaan naar de locatie. Ook komt Tina haar afspraken perfect na. Tot slot is de service die Tina biedt wat je verwacht van een professioneel bedrijf. Kortom, een echte aanrader om je trouwreportage door Tina Lantink te laten maken!