Jihaaa!

Steeds vaker mag ik foto’s maken voor een bedrijf. Vaak worden de foto’s gebruikt voor de website om mensen een beter beeld te geven van het bedrijf, de mensen die er werken en de producten die verkocht worden. Een hele leuke vorm van fotografie vind ik.

Nu kreeg ik het verzoek om foto’s te maken voor een nieuwe webshop die zich voornamelijk toelegd op de verkoop van kinderspeelgoed. De naam, de site en dus ook de foto’s moesten één en al vrolijkheid en plezier uitstralen. ‘Hoe gekker, hoe beter,’ was de opdracht. Ik heb geweldig gelachen tijdens de fotoshoots voor deze website. Frissekom heeft de site ontworpen en je kunt het resultaat nu online bekijken: www.jihaaa.nl.  Ik vermoed dat niemand een glimlachje kan onderdrukken bij het bekijken van de site. Hun missie is geslaagd lijkt mij !

 

Tina is een zeer professionele fotografe die heel creatief en origineel weet om te gaan met de beschikbare factoren voor een prachtige trouwreportage. Tina bereidt de dag tot in de puntjes voor door onder andere mee te gaan naar de locatie. Ook komt Tina haar afspraken perfect na. Tot slot is de service die Tina biedt wat je verwacht van een professioneel bedrijf. Kortom, een echte aanrader om je trouwreportage door Tina Lantink te laten maken!