Jihaaa!

Steeds vaker mag ik foto’s maken voor een bedrijf. Vaak worden de foto’s gebruikt voor de website om mensen een beter beeld te geven van het bedrijf, de mensen die er werken en de producten die verkocht worden. Een hele leuke vorm van fotografie vind ik.

Nu kreeg ik het verzoek om foto’s te maken voor een nieuwe webshop die zich voornamelijk toelegd op de verkoop van kinderspeelgoed. De naam, de site en dus ook de foto’s moesten één en al vrolijkheid en plezier uitstralen. ‘Hoe gekker, hoe beter,’ was de opdracht. Ik heb geweldig gelachen tijdens de fotoshoots voor deze website. Frissekom heeft de site ontworpen en je kunt het resultaat nu online bekijken: www.jihaaa.nl.  Ik vermoed dat niemand een glimlachje kan onderdrukken bij het bekijken van de site. Hun missie is geslaagd lijkt mij !

 

Toen ik bezig was met een nieuwe site voor mijn schoonheidssalon dacht ik al snel aan Tina omdat zij eerder foto's voor mij had gemaakt. Door haar foto's ziet de site er heel professioneel uit en krijg je een goede sfeer impressie. Ik vind zelf dat een goede site direct opvalt door de goede kwaliteit van de foto's. Met dank aan Tina