Janno & Alissa

Eind april was het zo ver. Mijn eerste reportage van 2013. Na een winterperiode is het heerlijk om weer met een bruidspaar op pad gegaan. In dit geval met Janno & Alissa. Doordat het maar niet wilde vlotten met de lente deed het landschap nog kaal aan terwijl normaal eind april de velden vol staan met allerlei kleuren. Geen nood: Janno en Alissa wonen beide op en bij een boerenbedrijf. We hebben ze dan ook beide bezocht, de ene had nog meer prachtige verborgen plekjes dan de andere.
De mooie locaties, een prachtige sfeervolle feestlocatie en een heel lief en mooi bruidspaar. Wat een heerlijk begin van het ’trouwseizoen’ was het dit jaar! Bedankt Janno & Alissa en heel veel geluk samen en straks met de kleine erbij!

Tina is een zeer professionele fotografe die heel creatief en origineel weet om te gaan met de beschikbare factoren voor een prachtige trouwreportage. Tina bereidt de dag tot in de puntjes voor door onder andere mee te gaan naar de locatie. Ook komt Tina haar afspraken perfect na. Tot slot is de service die Tina biedt wat je verwacht van een professioneel bedrijf. Kortom, een echte aanrader om je trouwreportage door Tina Lantink te laten maken!