Jaap & Annemiek

Mei is altijd een prachtige maand qua weer en alles is zo mooi en fris dachten Jaap & Annemiek bij het plannen van hun trouwdatum. Fris was het inderdaad! Het was qua weer de slechtste dag van de week. Maar ze wilden toch heel erg graag naar buiten om foto’s te maken en wel in de Notaristuin in Eenrum. Paraplu’s, regenlaarzen en plastic, gróte stukken plastic zeil mee. En terwijl er op de radio een weeralarm afgegeven werd waren wij onderweg naar Eenrum voor het maken een bruidsreportage.

Eenmaal in Eenrum werd het droog. Het is de rest van de middag droog gebleven. Het was gewoonweg prachtig in de notaristuin.

Wat een heerlijke dag is het verder geweest met een heel lief bruidspaar, hun prachtige dochtertjes en uiteindelijk ook prachtig weer. Pas toen deze mooie dag ten einde was kwam de regen terug. Prima!

Bedankt Jaap & Annemiek. Heel veel geluk met jullie viertjes!

Wij hadden voor onze trouwreportage gekozen voor Tina Lantink Omdat wij veel goede berichten hadden gehoord, en hadden er een goed gevoel bij! We hadden zelfs een proef weddingshoot er bij, toen werd ons al duidelijk dat Tina Lantink professioneel te werk gaat! en een heel goed oog heeft op detail voor mooie plekken en houdingen voor op de de fotos van onze trouwerij zijn boven verwachting! bij Tina Lantink krijg je waar voor je geld