Isa & Jule

De lange zomeravonden… Iets wat inmiddels alweer even achter ons ligt, maar toch wel iets is om naar terug te verlangen. Of alweer naar uit te kijken. Ik hou ervan! Lekker in de tuin,  soms vuurkorfje aan, hapje/ drankje, gezellig buiten zijn. Of… Zo’n avond gebruiken vanwege het mooie warme licht in het uur voor de zon onder gaat. En dit laatste had ik in gedachten voor de shoot van Isa & Jule. Op een hele toffe locatie heb ik van hen foto’s gemaakt al spelend, high fives gevend, samen in het hoge gras en natuurlijk met dikke knuffels voor Jule die energie voor tien had. Wat een super leuk duo deze twee. Mooi om te zien hoe een hond echt een deel van een gezin kan zijn. Mijn kinderen lijkt het ook geweldig. Als het aan hen lag zouden we vandaag nog een hond krijgen. Thuis hadden we ook een hond vroeger, dus ik weet hoe het is om zo’n vriend binnen het gezin te hebben. Het is maar goed dat mijn kinderen me na een shoot als deze niet vragen of we echt niet een hond mogen hebben. 😉

Als bruidspaar waren we onder de indruk van alle aandacht die door Tina in de voorbereiding, het weekend zelf, en ook na de bruiloft in het creeeren van de reportage gestoken werd.

De uitkomst is een prachtig boek wat we enkel kunnen beschrijven als een kunstwerk. We hadden enkel met Tina een aantal zaken besproken die we graag wilden zien - voor ons waren dat veel fotos van (hopelijk lachende) gasten, weinig stijf geposeer, en vooral een indruk van het weekend, en verder hadden we weinig wensen. Wat we niet hadden verwacht was wat Tina met deze vrijbrief zou doen.

Wanneer we de reportage nu doorkijken hebben we echt het gevoel dat we dat het weekend opnieuw en opnieuw mogen beleven. Het leest haast als een verhaal, waarin we het weekend mogen zien door de ogen van Tina. Elke keer zien we weer een klein detail, of iemand in de achtergrond wat je voorheen nog niet opgevallen was.