Harry & Anca

Wat een bijzonder verhaal van Harry & Anca. Het verhaal over het opnieuw vinden van liefde & geluk. In de gesprekken met hen voorafgaand aan de trouwdag kwam hun enthousiasme al duidelijk op mij over. Maar op de trouwdag zelf spatte de liefde, het geluk en het plezier werkelijk van ze af! Heerlijk om te mogen fotograferen. Heerlijk dat alles op die dag precies zo ging zoals ze vooraf bedacht (nee, natuurlijk vooral gehoopt) hadden. Een mooie zonnige dag en daarom een buiten bruiloft bij de prachtige Allersmaborg. Wat gevolgd werd door een feest in de tuin met héél veel muziek. En dat terwijl er code geel gold voor die dag. Dat gele zal bij ons het zonnetje geweest zijn! 😉

Een bruiloft om energie van te krijgen. Vrolijkheid dat besmettelijk is. Want tijdens het uitzoeken en bewerken betrapte ik mezelf erop dat ik constant een glimlach op mijn gezicht had.

 

 

Ruim voor de grote dag hebben we een paar keer met Tina gesproken over onze wensen en de mogelijkheden.
In ons geval was onze mooiste dag met veel kinderen, wat voor spontane, veelal niet geregisseerde foto's heeft gezorgd.
Een vriendin van mij zei: Tina is er wel, maar ze is eigenlijk onzichtbaar deze dag.
Tina weet de juiste momenten vast te leggen, momenten waarin je jezelf (en alle gasten) terug ziet met alle emoties die aan deze dag zijn verbonden. Prachtige momenten die we nooit zullen vergeten dankzij het scherpe oog van tante Tina (zoals onze tweejarige dochter haar een half jaar na de huwelijksdag nog steeds noemt). Binnen 24 uur na de dag hadden we al een paar prachtige foto's van haar ontvangen. En al snel was ook het boek klaar. Een boek dat we 'leeg' hebben uitgezocht, maar dat nu is gevuld met een prachtige serie foto's. Iedereen die het boek bekijkt is ook vol lof over Tina haar kwaliteiten. Een echte aanrader deze vakvrouw!!