Harry & Anca

Wat een bijzonder verhaal van Harry & Anca. Het verhaal over het opnieuw vinden van liefde & geluk. In de gesprekken met hen voorafgaand aan de trouwdag kwam hun enthousiasme al duidelijk op mij over. Maar op de trouwdag zelf spatte de liefde, het geluk en het plezier werkelijk van ze af! Heerlijk om te mogen fotograferen. Heerlijk dat alles op die dag precies zo ging zoals ze vooraf bedacht (nee, natuurlijk vooral gehoopt) hadden. Een mooie zonnige dag en daarom een buiten bruiloft bij de prachtige Allersmaborg. Wat gevolgd werd door een feest in de tuin met héél veel muziek. En dat terwijl er code geel gold voor die dag. Dat gele zal bij ons het zonnetje geweest zijn! 😉

Een bruiloft om energie van te krijgen. Vrolijkheid dat besmettelijk is. Want tijdens het uitzoeken en bewerken betrapte ik mezelf erop dat ik constant een glimlach op mijn gezicht had.

 

 

Tina is een zeer professionele fotografe die heel creatief en origineel weet om te gaan met de beschikbare factoren voor een prachtige trouwreportage. Tina bereidt de dag tot in de puntjes voor door onder andere mee te gaan naar de locatie. Ook komt Tina haar afspraken perfect na. Tot slot is de service die Tina biedt wat je verwacht van een professioneel bedrijf. Kortom, een echte aanrader om je trouwreportage door Tina Lantink te laten maken!