Hanna & Ronald

Hoe heerlijk! Na heel veel afzeggingen en doorschuiven van trouwerijen bleef er toch nog één in mijn agenda staan in juni. Het huwelijk van Hanna & Ronald. Ook zij hadden moeten schaven en bijstellen en nog een keer, en nog een keer. Maar getrouwd zou er worden! Een kleine intieme bruiloft op landgoed Ekenstein. Met alleen maar mensen die heel bijzonder zijn voor Ronald en Hanna, dat voelt al speciaal. Na hun aankomst in een te gekke Volkswagen retro T1 spijlbus bij landgoed Ekenstein werd er eerst getrouwd. Daarna heerlijk het terras op met taart waarna ik hen vervolgens apart heb genomen om her en der op het landgoed nog foto’s van hen samen te maken. Opties genoeg, het is prachtig daar! En daarna konden Hanna & Ronald weer het terras op om gezellig met familie en vrienden erbij weer eens een feestje te kunnen en mogen vieren. De eerste reportage sinds tijden, hoe heerlijk om dit weer weer te kunnen en mogen doen. Maar vooral voor Ronald & Hanna, wat heerlijk dat het allemaal weer kon!

 

Als bruidspaar waren we onder de indruk van alle aandacht die door Tina in de voorbereiding, het weekend zelf, en ook na de bruiloft in het creeeren van de reportage gestoken werd.

De uitkomst is een prachtig boek wat we enkel kunnen beschrijven als een kunstwerk. We hadden enkel met Tina een aantal zaken besproken die we graag wilden zien - voor ons waren dat veel fotos van (hopelijk lachende) gasten, weinig stijf geposeer, en vooral een indruk van het weekend, en verder hadden we weinig wensen. Wat we niet hadden verwacht was wat Tina met deze vrijbrief zou doen.

Wanneer we de reportage nu doorkijken hebben we echt het gevoel dat we dat het weekend opnieuw en opnieuw mogen beleven. Het leest haast als een verhaal, waarin we het weekend mogen zien door de ogen van Tina. Elke keer zien we weer een klein detail, of iemand in de achtergrond wat je voorheen nog niet opgevallen was.