Gerwin, Nicole & Teun

Eerder dit jaar had Nicole al contact met mij opgenomen voor een fotoshoot tijdens haar zwangerschap. “Mag onze hond Teun dan misschien ook mee?” Tuurlijk, hartstikke leuk zelfs! Afgelopen maand was het zo ver. Op naar Lauwersoog! Iedere week gaan Gerwin, Nicole en Teun hier een aantal keren heen om te wandelen en om Teun te laten zwemmen. Een vertrouwde plek dus voor Teun, nog wat koekjes er bij om hem af en toe even om te kopen om iets te doen, en hij deed het geweldig! Rennen, spelen, lekker dollen met Gerwin en wat rustiger aan met Nicole. Bijzonder hoe honden dit altijd aanvoelen. Hoe ze weten, aanvoelen, wat wel en niet kan. Ik zie het ook vaak bij kinderen met honden. We hebben een leuke wandeling gemaakt, ondertussen mooie plaatjes gemaakt en tot slot mocht Teun nog even lekker zwemmen in het Lauwersmeer.

Inmiddels is het zoontje van Gerwin en Nicole geboren en is Teun nu ook de grote trouwe vriend van deze kleine. Ze gaan vast vele mooie avonturen beleven samen!

 

We hebben veel aan de creativiteit van de fotograaf overgelaten en dat is fantastisch uitgepakt! Erg plezierig om Tina Lantink als fotograaf te hebben.