Gerwin, Nicole & Teun

Eerder dit jaar had Nicole al contact met mij opgenomen voor een fotoshoot tijdens haar zwangerschap. “Mag onze hond Teun dan misschien ook mee?” Tuurlijk, hartstikke leuk zelfs! Afgelopen maand was het zo ver. Op naar Lauwersoog! Iedere week gaan Gerwin, Nicole en Teun hier een aantal keren heen om te wandelen en om Teun te laten zwemmen. Een vertrouwde plek dus voor Teun, nog wat koekjes er bij om hem af en toe even om te kopen om iets te doen, en hij deed het geweldig! Rennen, spelen, lekker dollen met Gerwin en wat rustiger aan met Nicole. Bijzonder hoe honden dit altijd aanvoelen. Hoe ze weten, aanvoelen, wat wel en niet kan. Ik zie het ook vaak bij kinderen met honden. We hebben een leuke wandeling gemaakt, ondertussen mooie plaatjes gemaakt en tot slot mocht Teun nog even lekker zwemmen in het Lauwersmeer.

Inmiddels is het zoontje van Gerwin en Nicole geboren en is Teun nu ook de grote trouwe vriend van deze kleine. Ze gaan vast vele mooie avonturen beleven samen!

 

Als bruidspaar waren we onder de indruk van alle aandacht die door Tina in de voorbereiding, het weekend zelf, en ook na de bruiloft in het creeeren van de reportage gestoken werd.

De uitkomst is een prachtig boek wat we enkel kunnen beschrijven als een kunstwerk. We hadden enkel met Tina een aantal zaken besproken die we graag wilden zien - voor ons waren dat veel fotos van (hopelijk lachende) gasten, weinig stijf geposeer, en vooral een indruk van het weekend, en verder hadden we weinig wensen. Wat we niet hadden verwacht was wat Tina met deze vrijbrief zou doen.

Wanneer we de reportage nu doorkijken hebben we echt het gevoel dat we dat het weekend opnieuw en opnieuw mogen beleven. Het leest haast als een verhaal, waarin we het weekend mogen zien door de ogen van Tina. Elke keer zien we weer een klein detail, of iemand in de achtergrond wat je voorheen nog niet opgevallen was.