Fotofeestje!

Ietwat voorzichtig kwamen de vier meiden van Noortjes fotofeestje vorige week bij mij de studio binnen. Eerst maar even lekker samen zitten en wat hapjes en drankjes nuttigen en natuurlijk cadeautjes uitpakken! Het ijs is gebroken…

Terwijl Noortje onder handen genomen wordt door de visagiste verandert de studio in een chaotische meisjeskamer met overal accessoires, pumps, slippers, hoedjes en kleding, véél kleding. Samen met de meiden zoeken we uit in welke stijl ze het eerst op de foto willen. Als Noortje klaar is beginnen we met de fotoshoot terwijl de andere meiden ook om de beurt de visagie in gaan.

Wat heerlijk om te zien dat vier zo verschillende meiden vier zulke dikke vriendinnen zijn. Zo bleu als ze binnenkwamen zo uitgelaten verlaten ze de studio weer met hun tassen met kleding, mooie opgemaakt gezichtjes en de ballonnen  die we tijdens de shoot gebruikt hebben gaan ook mee. Wat een gezellige middag hebben we gehad. Dank daarvoor meiden!

Als bruidspaar waren we onder de indruk van alle aandacht die door Tina in de voorbereiding, het weekend zelf, en ook na de bruiloft in het creeeren van de reportage gestoken werd.

De uitkomst is een prachtig boek wat we enkel kunnen beschrijven als een kunstwerk. We hadden enkel met Tina een aantal zaken besproken die we graag wilden zien - voor ons waren dat veel fotos van (hopelijk lachende) gasten, weinig stijf geposeer, en vooral een indruk van het weekend, en verder hadden we weinig wensen. Wat we niet hadden verwacht was wat Tina met deze vrijbrief zou doen.

Wanneer we de reportage nu doorkijken hebben we echt het gevoel dat we dat het weekend opnieuw en opnieuw mogen beleven. Het leest haast als een verhaal, waarin we het weekend mogen zien door de ogen van Tina. Elke keer zien we weer een klein detail, of iemand in de achtergrond wat je voorheen nog niet opgevallen was.