Fotofeestje!

Ietwat voorzichtig kwamen de vier meiden van Noortjes fotofeestje vorige week bij mij de studio binnen. Eerst maar even lekker samen zitten en wat hapjes en drankjes nuttigen en natuurlijk cadeautjes uitpakken! Het ijs is gebroken…

Terwijl Noortje onder handen genomen wordt door de visagiste verandert de studio in een chaotische meisjeskamer met overal accessoires, pumps, slippers, hoedjes en kleding, véél kleding. Samen met de meiden zoeken we uit in welke stijl ze het eerst op de foto willen. Als Noortje klaar is beginnen we met de fotoshoot terwijl de andere meiden ook om de beurt de visagie in gaan.

Wat heerlijk om te zien dat vier zo verschillende meiden vier zulke dikke vriendinnen zijn. Zo bleu als ze binnenkwamen zo uitgelaten verlaten ze de studio weer met hun tassen met kleding, mooie opgemaakt gezichtjes en de ballonnen  die we tijdens de shoot gebruikt hebben gaan ook mee. Wat een gezellige middag hebben we gehad. Dank daarvoor meiden!

We hebben veel aan de creativiteit van de fotograaf overgelaten en dat is fantastisch uitgepakt! Erg plezierig om Tina Lantink als fotograaf te hebben.