Fotofeestje

Nadat alle feestdagen van 2012 achter de rug waren begon 2013 voor mij in de studio gewoon weer met een feestje. Een fotofeestje wel te verstaan. Rianne was 15 geworden en kwam samen met 5 vriendinnen bij mij langs. 6 Prachtige, gezellige meiden. Na wat drinken, kletsen, lachen en tutten begonnen we met de fotoshoots. Om er even in te komen eerst met de hele groep om vervolgens toch één voor één ook op de foto te gaan. De meiden waren voor alles in en dus heb ik me ook lekker uit kunnen leven met verschillende achtergronden, belichting, hoofddeksels, wind en uiteindelijk ook met versiersel voor taart!

Het leuke bij fotofeestjes is dat je echt binnen de tijd die we er voor nemen een transformatie plaats vindt van ‘Hoe moet ik staan?”, “Waar moet ik heen kijken?”, “Ik hoef niet als eerste.”, naar zelfverzekerde modellen die zich heel makkelijk gaan bewegen voor de camera en aan het eind van het feest uigelaten de deur uit te gaan.

Als je de foto’s de dag erna als profielfoto’s tegen komt op Facebook, dan weet je dat het inderdaad een geslaagd feest was!

Tina is een zeer professionele fotografe die heel creatief en origineel weet om te gaan met de beschikbare factoren voor een prachtige trouwreportage. Tina bereidt de dag tot in de puntjes voor door onder andere mee te gaan naar de locatie. Ook komt Tina haar afspraken perfect na. Tot slot is de service die Tina biedt wat je verwacht van een professioneel bedrijf. Kortom, een echte aanrader om je trouwreportage door Tina Lantink te laten maken!