Erik & Ingrid

Aan het begin van het voorjaar werd ik benaderd door Paulien, de ceremoniemeester van het huwelijk van Erik en Ingrid. Erik en Ingrid wilden gaan trouwen, maar wilden er helemaal gen poespas omheen. Ze wilden ook geen foto’s, maar omdat Paulien bang was dat ze daar achteraf spijt van zouden krijgen kwam zij bij mij vragen naar de mogelijkheden. Het zou geen grote trouwerij worden, meer een gezellige dag met een aantal mensen die ze er écht graag bij wilden hebben. Ik zou dus eigenlijk echt de enige ‘vreemde eend in de bijt’ zijn op de trouwdag…

Paulien en ik hebben divers malen contact gehad via de mail maar Erik en Ingrid heb ik vooraf niet gesproken. Een uitzonderlijke situatie voor mij ook aangezien ik graag altijd vooraf een aantal keren met het bruidspaar om tafel zit, of op zijn minst contact heb zodat je elkaar een beetje leert kennen.

Dus half juni reed ik richting Haren in afwachting van mijn mysterie koppel. Even later kwamen Erik en Ingrid er aan. En het was goed…. Ze waren ontspannen, lachten en straalden alleen maar. Ik hoefde ze dus alleen maar de plekjes aan te wijzen en de rest ging haast vanzelf! Vanaf de haven vertrokken zij met een bootje richting de Paalkoepel wat hun trouwlocatie was.

Bij de Paalkoepel kon ik ze samen met de gasten mooi aan zien komen varen. Wat een mooie manier om op je trouwlocatie aan te komen! En wat een mooie en lichte trouwlocatie.

Ook de huwelijksvoltrekking verliep losjes, gezellig en in een gemoedelijke sfeer. Zelfs de ambtenaar was een buurvrouw en vriendin. En ja, dan voel je je als bruidspaar wel heel erg op je gemak. En dat was te zien. Een kleine bruiloft, een kleine reportage maar zo bijzonder juist door de keuzes die Erik en Ingrid hierin gemaakt hebben. Achteraf vertelden ze me dat ze alleen maar lol gehad hebben tijdens hun trouwdag. En dat is toch eigenlijk het mooiste wat er is?!

061405-34061405-64061405-168 061405-96061405-163  061405-115 061405-112061405-130 061405-105       061405-5061405-18061405-23

Ruim voor de grote dag hebben we een paar keer met Tina gesproken over onze wensen en de mogelijkheden.
In ons geval was onze mooiste dag met veel kinderen, wat voor spontane, veelal niet geregisseerde foto's heeft gezorgd.
Een vriendin van mij zei: Tina is er wel, maar ze is eigenlijk onzichtbaar deze dag.
Tina weet de juiste momenten vast te leggen, momenten waarin je jezelf (en alle gasten) terug ziet met alle emoties die aan deze dag zijn verbonden. Prachtige momenten die we nooit zullen vergeten dankzij het scherpe oog van tante Tina (zoals onze tweejarige dochter haar een half jaar na de huwelijksdag nog steeds noemt). Binnen 24 uur na de dag hadden we al een paar prachtige foto's van haar ontvangen. En al snel was ook het boek klaar. Een boek dat we 'leeg' hebben uitgezocht, maar dat nu is gevuld met een prachtige serie foto's. Iedereen die het boek bekijkt is ook vol lof over Tina haar kwaliteiten. Een echte aanrader deze vakvrouw!!