Erik & Annegreeth

De trouwdag van Erik & Annegreeth zou er net even wat anders uit zien. Het officiële burgerlijke huwelijk hadden ze gauw op een maandagochtend eerder in de maand gedaan op het gemeentehuis. Op de trouwdag zelf wilden ze niet al te veel plichtplegingen, met name ook omdat er 16 kinderen aanwezig zouden zijn op de trouwdag. 16 Kinderen, waarvan 10 (!) in de leeftijd tussen 0 -10 jaar! Een officieel huwelijk op het gemeentehuis zou niet echt relaxed zijn aldus Erik & Annegreeth. Niet voor hen, maar ook niet voor de ouders van al die kinderen.

En dus in plaats van een officieel gebeuren vond er een heuse familie ceremonie plaats op de Hayemaheerd waar we de gehele middag en avond verbleven. Dat was wel aan de familie besteed, want wat een creatieve familieleden hebben Erik & Annegreeth! De Hayemaheerd was prachtig aangekleed, het boeket  en de decoraties waren zelf gemaakt, er was een ‘candybar’ om van te watertanden, de bruidstaart was zelf gemaakt, de stukjes die opgevoerd werden waren hilarisch en het toppunt was wel dat zelfs de trouwjurk van Annegreeth door haar eigen moeder gemaakt was! De kinderen hadden een rol in de familieceremonie waarbij de clue van het verhaal was dat ze vanaf nu áltijd ijsjes kunnen krijgen wanneer ze bij Erik & Annegreeth op visite komen. Daar mag op gezongen en gedanst worden!

Na een heerlijke middag op de boerderij gingen we toch nog, met aardig wat minder kinderen ;), voor een ‘officiële’ noot op deze dag naar de kerk van Oldehove voor de inzegening van het huwelijk. Waarna iedereen weer terug ging naar de Hayemaheerd voor een geweldig feest!

 

Beste Tina,
Ik zal je ten alle tijde aanbevelen als fotograaf.
Je bent zeer flexibel en denkt mee in de vraag van je klant.
Daarnaast is je werk van zeer goede kwaliteit.
Ik kan je sterk aanbevelen voor bedrijfspresentaties.