Een goede profielfoto is je persoonlijke visitekaartje

Het nut van een goede profielfoto wordt vaak onderschat. Dat is eigenlijk een gemiste kans. Een goede profielfoto is namelijk jouw persoonlijke visitekaartje.

Met visagie, styling en een professionele foto springt jouw foto er uit bij die sollicitatie, op je website, de website van jouw bedrijf of op social media. Er zijn zoveel mogelijkheden waarvoor een goede profielfoto van pas komt. Denk aan:

– Social media

– Sollicitatie

– Visitekaartje met foto

– Online dating

– Zakelijke presentatie

– Jouw eigen website of de website van je werk

– De website van jouw bedrijf

Samen met Pearl Vision Visagie & Hair verzorg ik die unieke profielfoto graag voor jou. Bij mij in de studio, op locatie of bij jou in het bedrijf verzorgt Pearl Vision een passende make- up en haarstyling die jouw sterke kanten accentueren. Vervolgens maak ik een serie verschillende foto’s. Achteraf heb je zelf de mogelijkheid om hier jouw nieuwe profielfoto uit te zoeken.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op.

111420-17011509-18011509-74011509-108011509-119-bewerkt011509-211-bewerkt-bewerkt

 

 

Tina is een zeer professionele fotografe die heel creatief en origineel weet om te gaan met de beschikbare factoren voor een prachtige trouwreportage. Tina bereidt de dag tot in de puntjes voor door onder andere mee te gaan naar de locatie. Ook komt Tina haar afspraken perfect na. Tot slot is de service die Tina biedt wat je verwacht van een professioneel bedrijf. Kortom, een echte aanrader om je trouwreportage door Tina Lantink te laten maken!