Die ene outfit…

Heb je je prachtige trouwjurk alleen op die ene dag aangehad en hangt hij nu achter in de kast? Heb je een geweldig outfit waar je je heerlijk en mooi voelt maar je weet niet wanneer je het aan moet trekken?

Nu is er dé mogelijkheid om (nog) een keer te schitteren in je trouwjurk of in dat andere mooie kledingsetje en om dit in een uitgebreide fotoshoot op locatie op een bijzondere manier vast te laten leggen. Vanwege een speciale gelegenheid, om iemand te verrassen of gewoon om jezelf eens op een bijzonder manier te laten fotograferen.

Ter voorbereiding op deze fotoshoot verzorgt de visagiste de make-up. Na de make-up vertrek je met de fotograaf naar een locatie naar keuze en daar nemen we uitgebreid de tijd om alle aandacht aan jou en je kleding te besteden en om dit op een bijzondere manier vast te leggen. Na het uitzoeken en bewerken van de foto’s ontvang je een selectie van de foto’s in een prachtige verpakking tezamen met de bestanden van de fotoshoot.

Lijkt het je wat, informeer dan gerust naar de mogelijkheden.

Als bruidspaar waren we onder de indruk van alle aandacht die door Tina in de voorbereiding, het weekend zelf, en ook na de bruiloft in het creeeren van de reportage gestoken werd.

De uitkomst is een prachtig boek wat we enkel kunnen beschrijven als een kunstwerk. We hadden enkel met Tina een aantal zaken besproken die we graag wilden zien - voor ons waren dat veel fotos van (hopelijk lachende) gasten, weinig stijf geposeer, en vooral een indruk van het weekend, en verder hadden we weinig wensen. Wat we niet hadden verwacht was wat Tina met deze vrijbrief zou doen.

Wanneer we de reportage nu doorkijken hebben we echt het gevoel dat we dat het weekend opnieuw en opnieuw mogen beleven. Het leest haast als een verhaal, waarin we het weekend mogen zien door de ogen van Tina. Elke keer zien we weer een klein detail, of iemand in de achtergrond wat je voorheen nog niet opgevallen was.