Die ene outfit…

Heb je je prachtige trouwjurk alleen op die ene dag aangehad en hangt hij nu achter in de kast? Heb je een geweldig outfit waar je je heerlijk en mooi voelt maar je weet niet wanneer je het aan moet trekken?

Nu is er dé mogelijkheid om (nog) een keer te schitteren in je trouwjurk of in dat andere mooie kledingsetje en om dit in een uitgebreide fotoshoot op locatie op een bijzondere manier vast te laten leggen. Vanwege een speciale gelegenheid, om iemand te verrassen of gewoon om jezelf eens op een bijzonder manier te laten fotograferen.

Ter voorbereiding op deze fotoshoot verzorgt de visagiste de make-up. Na de make-up vertrek je met de fotograaf naar een locatie naar keuze en daar nemen we uitgebreid de tijd om alle aandacht aan jou en je kleding te besteden en om dit op een bijzondere manier vast te leggen. Na het uitzoeken en bewerken van de foto’s ontvang je een selectie van de foto’s in een prachtige verpakking tezamen met de bestanden van de fotoshoot.

Lijkt het je wat, informeer dan gerust naar de mogelijkheden.

Tina is een zeer professionele fotografe die heel creatief en origineel weet om te gaan met de beschikbare factoren voor een prachtige trouwreportage. Tina bereidt de dag tot in de puntjes voor door onder andere mee te gaan naar de locatie. Ook komt Tina haar afspraken perfect na. Tot slot is de service die Tina biedt wat je verwacht van een professioneel bedrijf. Kortom, een echte aanrader om je trouwreportage door Tina Lantink te laten maken!