Day in the life newborn

Met regelmaat krijg ik vraag naar een newborn fotoshoot. Een fotoshoot van een kindje vlak na de geboorte. Een ‘echte’ newborn shoot wordt vaak binnen een week na de geboorte gemaakt. Met de zoekterm ‘newborn’ op Google vind je de meest uiteenlopende foto’s van piepkleine baby’s, veelal slapend, heerlijk opgekruld en aangekleed met bijzondere outfits. Prachtige foto’s. Maar….. Kom daarvoor niet bij mij. Ik ben niet de fotograaf die dit soort gestylde shoots kan doen voor je. Veel liever fotografeer ik met zulke kleintjes (ook met grotere kinderen trouwens) de realiteit. De kinderen zoals ze op dat moment zijn. Meteen na mijn vakantie kreeg ik hiervoor de mogelijkheid van Antine & Jan Willem om dit bij hen thuis te komen doen. Kleine Suze was geboren en ik mocht bij haar thuis een day in the life shoot maken. Superleuk! Gewoon een beetje meedraaien met het gezin gedurende een bepaalde tijd en vastleggen wat er gebeurd. Het voeden, knuffelen, ‘spelen’ met grote zus Milou, slapen, wakker zijn. Kortom; alles wat er in een gezin gebeurt waar kleine kinderen zijn. Zulke opdrachten passen me veel beter. Het pure gezinsleven weergeven. Een dagelijkse dag momenteel voor hen, maar een prachtige herinnering voor straks. En wat fijn dat ik dit bij Jan Willem en Antine heb mogen doen!

Beste Tina,
Ik zal je ten alle tijde aanbevelen als fotograaf.
Je bent zeer flexibel en denkt mee in de vraag van je klant.
Daarnaast is je werk van zeer goede kwaliteit.
Ik kan je sterk aanbevelen voor bedrijfspresentaties.